VELIKO TRENERSKO POJAČANJE U Školu nogometa dolazi Branko Lađević, dokazano trenersko ime

Nastavljamo s prinovama, ali ovaj puta u stručnom dijelu.


U rad škole nogometa uključuje se nekadašnji igrač Varteksa, i trener s 20-ak godina iskustva, nositelj UEFA pro trenerske licence, Branko Lađević.

Lađević je osoba s velikim trenerskim iskustvom, vodio je kao pomoćnik ili glavni trener preko 300 utakmica u HNL-u!

Oni stariji pratitelji nogometa sjećaju se Branka iz prvih sezona Varteksa u prvoj ligi, gdje je bio jedan od najvažnijih kotačića u sjajnoj Ivankovićevoj ekipi, koja je pobjeđivala i Dinamo i Hajduk. Nikad u prvom planu, uvijek u drugom, ali je kao polušpica, odnosno 'lažna devetka', prije nego je taj pojam bio izumljen, bio sjajan. U Varteks je stigao iz Šibenika, a igrao je i u brojnim drugim klubovima, Sloveniji, Austriji, a praktički sve donedavno i aktivno u nižim ligama.

Trenersku karijeru je započeo u Varteksu, po prilici kada i cijela plejada bivših igrača Varteksa koji su se opraštali od igračke karijere. Najveći dio karijere proveo je uz Samira Toplaka, kojem je bio i više od pomoćnika, u Varteksu, Cibaliji, Gorici, Lokomotivi, Kustošiji, Zelini, a najuspješnija im je bila suradnja u Inter Zaprešiću.

Bio je i trener u brojnim drugim klubovima, kao i županijski instruktor regije i član stožera U-18 reprezentacije Hrvatske. Svojim iskustvom, energijom i metodologijom rada zasigurno će pridonijet na kvaliteti razvijanja stručnih i odgojnih segmenata mladih Varteksovih nada.

- Moram naglasiti da sam jako zadovoljan zbog dolaska trenera Lađevića u našu Školu nogometa. Drago mi je da je prepoznao naše ambicije i planove za razvoj mladih igrača. Mislim da je kombinacija mladih izrazito talentiranih i starijih iskusnijih trenera koje imamo u ŠN dobitna formula za naše mlađe igrače i igračice. Dolaskom trenera Beseka u seniorsku momčad i trenera Lađevića u ŠN pokazali smo jasne ciljeve i smjernice kao klub u kojem smjeru želimo ići - riječi su voditelja ŠN Marka Trojaka .

Lađa, dobrodošao nam i sretno!

 

FOTO: Regionalni tjednik.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc