Kadeti i pioniri nisu prošli, obje ekipe poražene od Kustošije

Dvije mlade selekcije Bumbara poražene u 'kvalama' za popunu Prve lige.


U nedjelju su, na neutralnom terenu, igralištu Zagorca iz Krapine, kvalifikacije za popunu Prve lige, igrali pioniri i kadeti Varteksa i Kustošije.

Prvo su startali kadeti, i očekivalo se da je tu Kustošija u velikoj prednosti. Ekipa trenera Nježića nije mogla računati niti na neke igrače koji su dosad bili standardni, a kadeti Varteksa držali su se na 2:0 do 38. minute. Ipak, tada do poluvremena primaju još tri gola, te se s 5:0 otišlo na odmor. Puno veća kvaliteta Kustošije došla je do izražaja u nastavku te na kraju ekipa iz Zagreba slavi s čak 16:0.

Bilo je jasno da priča oko Prve lige za Varteks završava, ali pioniri su odigrali odličnu utamicu. I oni su nažalost, tijesno poraženi, a jedini gol na utakmici postigao je Vid Fabijanić, u 9. minuti. Momčad koju vodi Dominik Matučec bila je ravnopravna, čak u trenucima i bolja ekipa, ali dobru igru nisu uspjeli okruniti pogotkom.

Na kraju je dakle, Kustošija, ekipa koju već godinama odlikuje odličan rad s mladima, više nego zasluženo otišla u završnu rundu kvalifikacija, gdje čeka boljeg iz ogleda Neretve i Cibalije.

Što se tiče Varteksa, pionirke i kadetkinje još igraju svoje kvalifikacije za Prvu ligu., u srijedu u Ivanić Gradu, protiv Slavonije iz Požege.

FOTO: NK Kustošija

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc