ŠD Remetinec pobjednik 19. izdanja Memorijala Anđelka Herjavca, popularnog 'Đelaca'.

Nakon tri dana odličnog nogometa, Remećani slave na Đelacu


Turnir se ove godine po četvrti puta održavao na umjetnoj travi Hrašćice, uz podosta gledatelja i odličnu atmosferu na centru NK Varteksa.

Nedjelja je donijela finalni dan, a već od 14 sati krenuli su hakleri sa svojim predstavama. Strmec je poražen od odličnog Brick bara, dok je Remetinec bio uvjerljiv protiv ekipe CB 5. Tek nakon penala odlučete su utakmice između Stolarije Žeger i Train bara te Fotex Junajteda i Elektromonta.

Memorijal Djelac 2024 56

Očekivano u polufinale su prošli Stolarija Žeger i Fotex Junajted. Iste ekipe su se susrele i u polufinalu, gdje su Fotexovci bili za nijansu uspješniji te dobili prigodu u finalu braniti naslov.

Pravu dramu gledamo u drugoj utakmici. Odlični Brick bar predvođen Dinom Pomperom imao je vodstvo 2:1 proti Remetinca, te su na kraju skrivili kazneni udarac, 14 sekundi prije kraja utakmice, uz brojne prosvjede Beretinčana. Mislav Sakač ga pretvara u pogodak. Uslijedili su penali, iz koji su dogurali jako daleko, a u raspucavanju su, očekivano Sakač i Pomper, da bi na kraju ovaj potonji promašio penal kod 13:12.

 

Beretinečka ekipa Brick bar se nije opravila od šokantnog ispadanja te su poraženi i u susretu za 3. mjesto od Stolarije Žeger.

A u velikom finalu ponovno velika borba, i odličan nogomet, gdje je Remetinec bio za nijansu bolji te stižu do pehara pobjednika, s kočanih 4:2.

Najboljim igračem turnira proglašen je Niko Ivančić, iz ekipa MNK Fotex Junajted, dok je najbolji vratar Stjepan Hajduk, iz redove pobjedničke ekipe.

Pehar su primili ih ruku predsjednika Varteksa Siniša Fučkara i Ljubomira Kerekeša, počasnog predsjednike udruge White Stones.

 Memorijal Djelac 2024 147

Memorijal Djelac 2024 145

 

Rezultati utakmica

Finale: ŠD Remetinec – MNK Fotex Junajted 4:2.

Utakmica za 3. mjesto: Brick bar – prijatelji Stolarija Žeger 2:5.

Polufinala: Brick bar – ŠD Remetinec 2:2 (12:13), Prijatelji Stolarija Žeger – MNK Fotex Junajted 1:2.
Četvrtfinala: MNK Strmec – Brick bar 1:3, ŠD Remetinec – CB 5 3:0, Prijatelji Stolarija Žeger – Train bar 2:2 (5:3), MNK Fotex Junajted – Elektromont M 0:0 (3:1).

19. memorijalni turnir 'Anđelko Herjavec '

1️⃣. mjesto: ŠD Remetinec 🥇

2️⃣. mjesto: Mnk Fotex Junajted 🥈

3️⃣. mjesto: Prijatelji Stolarija Žeger 🥉

4️⃣. mjesto: Brick bar 🏅

⚽️ Najbolji igrač: Niko Ivančić

🧤 Najbolji vratar: Stjepan Hajduk

Čestitke najboljim momčadima i najboljim pojedincima!

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc