PubCast by NK Varteks: Kako su nastali WS, ovog petka u Football pubu

Nakon nekog vremena, nastavlja se i naš Podcast, preciznije PubCast. Ovo petka, u Footbal Pubu (TTS centar), s početkom u 18 sati, snimamo epizodu 2, na temu osnivanja i rasta White Stonesa.


Kao što smo i najavili, voljeli bi obuhvatiti široke teme u našim podcastima, pa je tako tema našeg dudgog podcasta 'Kako su nastali White Stonesi – Od tinejdžera s MEC-a do ponosa našeg grada'.

Pričat ćemo s osnivačima WS-a, prisjetiti se te prve utakmice, koja se odigrala 3.3.1990. godine na stadionu Varteksa. Bit će s nama Dejan Balažić, Renato Kalina i Rikardo Kahlina koji će govoriti o prvoj utakmici te počecima skupine, turniru Slobodna Hrvatska, prvim utakmicama u prvoj ligi, prvim derbijima, Đelacu, suradnji s klubom, usponima i padovima.

PubCast by NK Varteks počinje u 18 sati (petak, 01.03.), a nakon toga će se i emitirati na našim kanalima (Facebook i Youtube).

Svi koji se žele prisjetiti kako je to izgledalo na prvom PubCastu, u kojem su gostovali Dražen Besek, Matija Škerbić i Siniša Fučkar, mogu to učiniti na sljedećem linku –> https://www.nk-varteks.com/novosti/seniori-clanci/784-video-prvi-varteksov-podcast-konacno-ugledao-svijetlo-dana 

 

PubCast by NK Varteks 2 Kako su nastali WS

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc