Svi smo mi Varteks, budite dio kluba!

Krenuli smo s učlanjenjem u naš jedini Varteks. Članarina je i ove godine 20,11 EURa, a od životne je važnosti za naš klub!

POSTANI ČLAN VARTEKSA --> https://www.nk-varteks.com/uclani-se

 
Ljudi, entuzijasti, prijatelji, simpatizeri, ljubitelji nogometa, okupljeni su oko NK Varteks i spremni pokazati da se zajedništvom mogu učiniti velike stvari!

Socios model je izabran čistog srca i sigurni smo da je korak naprijed za cjelokupnu nogometnu zajednicu. Ne samo u našem kraju, nego i šire, a omogućava upravo to - da ti, ja, ona, on, svi mi - budemo Varteks i  uživamo u nogometnoj igri.  

Svaki naš član je pojedinac koji se broji, koji sudjeluje u odlučivanju, glasanju i čuje se njegov glas. Svojim učlanjenjem i uplatom godišnje članarine postaješ jedan od 'suvlasnika' NK Varteks, financijski pomažeš svom klubu i podržavaš ovaj sportski projekt!
 
A ova 2024. godina bi za naš Varteks trebala stvarno posebna. U prvom redu radi gradnje stadiona, za što bi 'prva lopata' trebala pasti ovih dana. Naravno, klub mora nastaviti svoj rast i u svim ostalim segmentima, u prvom redu u Školi nogometa, gdje ostvarujemo vrhunske rezultate i nastavljamo sa stručnim napredovanjem.
 
To nam je od najveće važnosti, jer želimo da naši Bumbari i Bumbarice imaju sve potrebno da bi postali vrhunski nogometaši, ali još i važnije - pravi ljudi. Ljudi s imenom i prezimenom, stavom i karakterom, ali i empatijom, suojsećanjem za druge, i brigom za društvo koje ih okružuje. Društvo u kojem će svi imati jednaku šanse za uspjeh, što god to bilo.
 
Sve to je Varteks, i utkano je u 'genetski kod' našeg kluba, u njegovu organizacijsku kulturu, i bilo je i glavni razlog osnivanja našeg Varteksa!
 
Tu su naravno i seniori, koji će već i ove godine pokušati, ali bit će teško, dohvatiti jedinstvenu treću ligu (2 NL), što bi značilo da smo u najboljih tridesetak klubova u državi! No, ako neće ići ove godine, ići će iduće, ili godine iza toga. Rezultat će sigurno doći, uvijek je tako u sportu ili životu.
 
Radi svega toga, trebamo vašu podršku, sada jače nego ikad. Članarina je tek dio toga, a pozivamo vas da se i aktivnije uključite u dio kluba, vašeg kluba, našeg i vašeg Varteksa!

Postani član Varteksa - LINK za prijavu


P.S. Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća kod popunjavanja Pristupnice - javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u naš inbox na službenoj Facebook stranici kluba!
 

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc