Beltinci - Varteks: Minimalni poraz od slovenskog drugoligaša

Nogometaši Varteksa odigrali su i svoj treći pripremni susret, i to protiv vjerojatno i najsnažnieg protivika u pripremama. Protivnik im je bila ekipa Beltinci Klima Tratnjek, koja se nalazi na drugom mjestu Druge slovenske lige, par bodova iza prekmurskih rivala, Nafte iz Lendave.


Gol odluke su Bubmari primili tek u posljednjem dijelu utakmice, a što se tiče stanja na terenu, od početka se Varteks postavio vrlo dobro, u najmanju ruku ravnopravno, s klubom koji je na samom vrhu druge slovenske lige. 

Beltinci Varteks 48

Beltinci su imali više šansi u prvom djelu, koje su stigle uglavnom kao plod pogrešaka, ali nisu ih realizirali. Neke svoje prigode je imao i Varteks, preko Glavice i Kanceljaka. U današnjem susretu su izostali Lukačić i Havojić, radi lakših ozljeda.

Na početku poluvremena Beltinci imaju gredu, ali se nakon toga redom niže nekoliko odličnih prigoda Varteksa. I to sve vrlo izglednih, prvo Kanceljak izlazi sam pred golmana, potom Mikičiću vratar brani nemoguće, a onda i Glavica dolazi pred vratara. Imali su Bumbari još prigoda, ali mreže suparnika se nisu tresle.

Jedini gol na utakmici djelo je Pihlera, u 76. minuti, a nakon toga su mreže mirovale te je slovenski drugoligaš ostvario pobjedu.

Iduću subotu će Varteks igrati i prvu domaći pripremnu utakmicu, protiv trećeligaša Tondacha iz Bedekovčine, a termin i mjesto odigravanja će biti poznato za nekolko dana.

 

Beltinci Klima Tratnjek – Varteks 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Pihler (76)

Beltinci Klima Tratnjek -  Zver, Vodeb, Kaučič, Težački, Zorman, Rantaša, Bagola, Bujan, Štrakl, Čakš, Pihler (još su igrali Močić, Baligač, Črnko, Jerebic, Vöröš, Ignjič, Ščančar, Kosi)

Varteks - Mrmić, Jakupak, Anđelković, Kos, Stojko, Kukec, Matova, Mikićić, Dolovski, Glavica, Kanceljak (još su igrali Vlah, Hrastić, Banfić, Manojlović, Novosel, Fijačko, Koprivnjak).

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc