'VARTEKS JE OSJEĆAJ' ŠČakovca s ljubavlju

Ooo, Božeee, danas je opet utakmica…a ja imam samo 5 jaja. Ništa, odlučio sam, stavit ću ih na tavu i ispeć…

cakovec medo komentar

Možda nisam kao “Sićo, Tiktoker za sirimašne, ali poistovjetit se mogu sa njim na ljudskoj razini. Navijač za siromašne. Klubove. Koja sreća, kad se ne rodiš kao navijač City-a, Reala, Bayerna, pa da si stalno prvak, nego ti u žilama teče “krv za sirotinju”… Ali, emocije su zajebana stvar. Današnji start opet iz najužeg centra. Neka se ponovi prošla subota. Vremenska prognoza; 5 kroz 5!

cakovec medo komentar2

Granični prijelaz „Dravski most“, bezvizni režimi. Inače, od kad smo u Schengenu, put na Međimursku stranu je postao mnogo jednostavniji. Lokalne ceste pune uzbuđenje. Kak i obično, međimurska magistrala, ograničenje peeset, pelaš trieeset, uvek je tu neko koga nebreš prestiči.

cakovec medo komentar3


Teren plastičan, dobar za igru. Objekt legendaran, ništ se nije promijenilo 30 let osim vrlo dobrog terena sa umjetnom. Romantičarski duh teško se miri sa tim da u veljači gledaš tekme bez mirisa blata, zmazanih dresova i ubitačnih klizećih startova, ali vrijeme nosi breme. Kramponke su dale svoje.

cakovec medo komentar5


Iii kad te prođu sjećanja na mnoge tekme odigrane na starom pomoćnom, nema boljeg nego kad te dečki podsjete da je prešlo podne i da je vreme za pivicu. No, nije da bumo odbili ponuđeno…

cakovec medo komentar6

Uvijek kontra, kad stoje krivo ipak stoje pravo, kad ih okreneš, opet su krive ali su prave. Novi dizajn, nova ponuda, nova majica koju moraš imati. Jer, ionak je kod nas sve naopak, pa budi u trendu….

cakovec medo komentar7
Ozbiljan dio navijačkog miljea, nikad sa osmjehom, uvijek sa kritikom. Britki na jeziku, sumornog pogleda i vječito suhog grla.

cakovec medo komentar8

Nije ni da je predsjednik nekaj pri volji, očito breme godina i obaveza čini svoje, trebalo bi ga malo oraspoložiti dobrim rezultatom. Sva sreća da Mlađo ima uvijek jedan novi problem iz rukava.

cakovec medo komentar9


Objekat više nego legendaran, romantičarski, prošao je mnoge lige, od prve do skoro zadnje. Zub vremena gotovo da se i ne vidi na ovom arhitektonskom izdanju u maniri prave soc realističke arhitekture. Ulaz u krčmu klasičan „back to the past“ osjećaj, sve isto kak je bilo dok smo bili mali. Striček kak i obično vrlo uslužan, izbor pivica vrlo dobar, osmjeh zagarantiran.

cakovec medo komentar11

cakovec medo komentar12 rev

cakovec medo komentar13

 


Nebrem prejti prek highlighta utakmice, striček sudac u sjajnoj formi, nakon lakta domaćeg igrača direkt u bulju našeg, gospodin u zelenom komentira „jeeee, ka bi ti to sudiu, pak ka pa si išeu bezveze na jenga“. Znači, više niti faul nebreš dobit „bez dobre veze“….

cakovec medo komentar14

I za kraj nebumo se osvrtali na rezultat, jer danas je igra bila mnogo bolja o rezultata. Zaslužili smo puno puno više. Vrlo dobra predstava, a još je mjesec dana do prve prvenstvene utakmice. Imamo tu dosta kvalitetnog „štofa“ s kojega bi se dalo skrojiti atraktivno odijelo. Volimo vidjeti naše mlade dečke, pogotovo klince i škole nogometa koji svakom tekmom nanovo dižu letvicu očekivanja.
Samo tak dalje, srce je puno kad  vidiš da sav trud koji klub usmjerava na mlade, daje rezultat.
Naša potpora je- bezrezervna! Do sljedeće tekme na slobodi, vjeruj u Varteks!

cakovec medo komentar15

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc