Rok Horaček: 'Osjećaj igranja za Varteks je nešto posebno'

Mladi igrač koji se u proljetnoj polusezoni prometnuo kao pravo osvježenje i pojačanje upravo je 22-godišnji Rok Horaček.

Najavio je nadolazeću utakmicu finala županijskog Kupa – prvog u 11-godišnjoj povijesti Varteksa.

- Sezona je bila malo turbulentna, bilo je uspona i padova, promijenili smo trenera, gubili smo možda i ključne utakmice za plasman u ligu za prvaka, ali sve je to dio odrastanja jer imamo dosta mladu ekipu – rekao je Horaček.

Prvenstvo je završilo prije dva tjedna, ali igrači nisu stali – trenira se za veliko finale.

- Pred nama je subota i jako bitna utakmica za sve nas, želimo taj Kup i stvarno smo se dobro pripremali ova dva tjedna, kako fizički tako i psihički uz druženja i team buildinge – kazao je te dodao kako trener Nikola Goričanec pristupa susretima.

- Trener Goričanec svakoj utakmici prilazi sa sto posto i pazi na svaki detalj, na treninzima puno radimo na taktičkoj pripremi, analiziranju protivnika i našoj tehničkoj izvedbi – ističe.

Horaček ističe što za njega znači igranje za klub.

- Osjećaj igranja za Varteks je nešto posebno jer je to više od samog kluba, i to svi oko njega znaju, a što se tiče mene ja bih stvarno još jednom zahvalio suigračima, upravi i trenerima, koji su me stvarno dobro prihvatili i učinili mi život u Varaždinu ugodnim. Za kraj nema bolje pozivnice od prvog finala u povijesti Varteksa. Puno bi nam značila velika podrška, jer je nekima ovo prvo finale koje igraju, zato pozivam sve navijače da dođu u subotu u Jalžabet i budu uz nas – zaključio je.

Finale Kupa ŽNS Varaždin – subota, 11. lipnja, 18 sati u Jalžabetu!

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc