Vuković: 'Cilj je odlazak na zimsku pauzu u gornjem dijelu tablice'

VEZNI IGRAČ BUMBARA

Daniel Vuković jedan je od stožernih igrača trenera Orehovca. Nogometaš prve momčadi Varteksa nezamjenjiv je u veznom redu, a sutrašnju utakmicu protiv Tehničara u Koprivnici propustit će zbog nakupljenih kartona.

Ipak, ovaj tjedan izazova neće nedostajati. U subotu se ide put Ždralova vodećoj Mladosti, a za završetak polusezone, Bumbari idu na još jednog gostovanje u Virje kod Podravca koje je na rasporedu 28. studenog – kao utakmica nadoknade.

- S dosadašnjim dijelom sezone momčadski sam zadovoljan, iako je bilo utakmica u kojima je falilo malo koncentracije i sportske sreće za još koji bod na kontu i možda koje mjesto više na tablici, ali to je čar sporta. Ne pobjeđuje uvijek bolji – kaže Vuković.

Osvrnuo se na proteklu utakmicu.

- Ocijenio bih svoje izvedbe solidnim jer vjerujem, a i znam da mogu i moram puno bolje. Utakmica s Viroviticom je opet krenula u krivom smjeru, gdje nas je Jovan spašavao u nekoliko navrata, međutim, sabrali smo se na vrijeme i pokazali da smo kvalitetnija ekipa te da zaslužujemo i spadamo u gornji dio tablice – naglašava Vuković.

Ciljevi su jasno zacrtani.

- Nažalost, ne mogu pomoći momčadi u susretu s Tehničarom, ali vjerujem u nova tri boda i pobjedu. Zatim u preostala dva susreta do kraja jesenskog dijela nemamo što kalkulirati. Pobjede i odlazak na zimsku pauzu u gorenjem dijelu tablice je cilj od kojeg ne odustajemo – zaključuje veznjak Varteksa.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc