'Fizički izgledamo dobro, imamo dobar ritam, ali primamo jeftine golove'

KOMENTAR TRENERA

Bumbari su jučer odigrali 2:2 protiv Tehničara u Koprivnici te s tim bodom ušli među šest prvih momčadi 3.HNL Sjever.

Trener Želimir Orehovec smatra da je njegova momčad, s obzirom na sve probleme s kojima su se susreli, odigrala dobru utakmicu.

- Izgledali smo dobro, s obzirom da smo imali problema i bilo je pitanje tko će igrati. Neki nisu mogli zbog posla, neki zbog kartona, a Režić se ozlijedio u ranoj fazi susreta. Na klupi smo imali samo četiri igrača, a uveli smo i dva juniora, Dvanajščaka i Premužića – istaknuo je trener prve momčadi.

Pohvalio je svoju momčad, ali ponavlja se obrazac primanja lakih golova.

- Okrenuli smo 2:0, primili smo prelako golove, ali bili smo bolja ekipa. Preuzeli smo ritam, pogotovo u drugom dijelu te smo mogli i pobijediti da smo ranije zabili. Mladi stoperi su iznijeli veliki teret ovog susreta, Težački je igrao prvi put nakon više od mjesec dana – kazao je.

Mladost iz Ždralova vodeća su momčad prvenstva. U subotu, 21. studenog, Varteks gostuje kod njih u, za nas, pretposljednjem kolu jesenskog dijela sezone.

- Što se tiče gostovanja koje slijedi, nikad nisam išao na ništa drugo nego na pobjedu. Fizički dobro izgledamo, drugo poluvrijeme uvijek dižemo ritam. Protiv Mladosti ćemo se boriti, ali ne idemo se osvetiti zbog teškog poraza koji smo doživjeli na domaćem terenu, već parirati i pokušati izboriti bodove. Od igrača, Kukec neće moći igrati zbog kartona – rekao je Orehovec.

Utakmica u Ždralovima igrat će se bez gledatelja zbog mjera Nacionalnog stožera.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc