Vajagić: 'Varteks u meni uvijek budi posebne osjećaje'

KRILNI NAPADAČ BUMBARA

Luka Vajagić priključio se ekipi Varteksa u zimskom prijelaznom roku te je do sada odigrao većinu utakmica, prometnuvši se u prvotimca ekipe Želimira Orehovca.

U subotu Bumbari gostuju kod četvrtoplasiranog Poleta u Svetom Martinu na Muri. Prije svega, Vajagić je govorio o tome kako se osjeća u momčadi.

- Ekipa Varteksa je odlična, na terenu djelujemo kompaktno i podrška smo jedan drugome u svakom trenutku. Pozitivna atmosfera vlada u svim sferama od igrača, trenera preko stručnog stožera, logistike i naravno naših vjernih navijača White Stonesa. Svi dišemo kao jedan što je vrlo važno da bi se mogao očekivati bilo kakav pozitivan rezultat. Samim time i ja se u takvom okruženju osjećam odlično i motivirano i jako sam zadovoljan sto sam postao član kluba, čije ime u meni budi posebne emocije – kazao je Vajagić.

Osvrnuo se i na protekle susrete u proljetnom dijelu 3.HNL Sjever.

- Zadovoljan sam dosadašnjim igrama. Bilo je utakmica koje smo mogli uz malo vise sportske sreće realizirati u nasu korist. Iako je većina rezultata proljetnog dijela prvenstva završila neriješeno, igrali smo vrlo dobro i u više utakmica moglo se do tri boda – istaknuo je.

Za par dana slijedi susret protiv jakog Poleta.

- Cilj svake ekipe je ostvariti pobjedu pa tako i mi razmišljamo i ulazimo u svaku utakmicu. Polet je kvalitetan, čeka nas tvrda i neizvjesna utakmica no uz sav respekt prema protivniku, ako se dobro postavimo i krenemo od početka čvrsto, možemo očekivati pozitivan rezultat. Što se tiče doigravanja moramo prvo misliti na osvajanje maksimalnog broja bodova u predstojeća dva kola i zaostale utakmice jesenskog dijela pa ćemo vidjeti u koju skupinu će nas to dovesti – zaključio je Vajagić.

Utakmica 21. kola igra se u Svetom Martinu na Muri, u subotu 1. svibnja, od 17 sati, a gledatelji zbog poštivanja epidemioloških mjera neće moći na stadion.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc