U prvoj domaćoj pripremnoj utakmici Varteks uvjerljiv protiv Tondacha

Trećeligaš iz 3. NL Središte, Tondach Bedekovčina bio je u subotu gost Varteksa. Utakmica se igrala na umjetnoj travi Hrašćice, a na kraju je završila pobjedom Varteksa, rezultatom 4:2.


Bumbari su u susretu mogli računati na većinu najvažnijih igrača, a nakon što je propustio dvije utakmice, od prve minute je susret započeo Matija Kanceljak.

Gledatelji na Hrašćici mogli su vidjeti vrlo solidnu utakmicu. Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji domaćina, koji je poveo golom Kanceljaka, nakon asistencije Glavice. Gosti za par minuta uzvraćaju s bijele točke, strijelac je Frančina, a 1:1 je bio i rezultat poluvremena.

Gosti su igrali vrlo čvrstu utakmicu, a pokušavaju i zaprijetiti nešto više u drugom poluvremenu, ali Bumbari uspijevaju terensku dominaciju okruniti i pogocima. Dva puta je strijelac Glavica, a jednom Dolovski, dok je za goste prekrasan pogodak postigao Cvilko.

Do početka sezone, 9. ožujka, nogometaši Varteksa će odigrati još dvije utakmice, protiv Bilogorom te protiv zagrebačkog ZET-a.

Varteks – Tondach Bedekovčina 4:2 (1:1)

Strijelci: 1:0 Kanceljak (28), 1:1 Frančina (31-11m), 2:1 Glavica (71), 3:1 Glavica (76), 3:2 Cvilko (78), 4:2 (Dolovski).

Varteks – Mrmić, Stojko, Kos, Anđelković, Jakupak, Kukec, Mikičić, Hrastić, Dolovski, Glavica, Kanceljak (još su igrali: Banfić, Lukačić, Vlah, Matova, Fijačko, Manojlović, Ivančić, Havojić, Koprivnjak). Trener: Zoran Vukelić.

Tondach Bedekovčina – Martinec, D. Bosec, R. Jurina, Hendija, Kovjanić, Borovčak, Usmiani, Frančina, Mlinarić, Fritalj, L. Jurina (još su igrali: Cvilko, I. Bosec, Kralj, Videk, Jagarinec, Sovec, Boronjek, Tenšek). Trener: Dražen Kovjanić.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc