BUMBAR KUP 2024 Pripreme za turnir idu kraju, a prijave se još zaprimaju

Najveći malonogometni turnir za mlađe uzrasne kategorije u sjevernoj Hrvatskoj, Bumbar kup, i ove će godine Arenu pretvoriti u košnicu. Tijekom dva dana turnira, Arenu će sveukupno posjetiti i do tri tisuće osoba.

Turnir će se održati u varaždinskoj Areni, za vikend (20.-21.01.), a nastupat će malo nogometaši u čak šest godišta. U subotu (20. siječnja) igrat će godišta 2011., 2013. i 2015., a u nedjelju, 21. siječnja, 2012., 2014. i 2016. godište.

Dobra vijest za sve koji još nisu prijavili svoje ekipe, mogu to još uvijek učiniti, iako se mjesta prilično brzo popunjavaju. Kotizacija za turnir je 70 eura po ekipi, a ako neki klub prijavi tri ili više ekipa, iznosi 60 eura. Svi koji još nisu, prijaviti se mogu na e-mailove Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili se jave putem Facebook stranice https://www.facebook.com/SkolaNogometaVarteks.

Bumbar kup nekoliko slika 15

Turnir ima naravno i međunarodni karakter, a po prijavama, od 'stranaca' prednjače naravno najbliži 'susjedi' Slovenci, koji će i ove godine pohoditi Bumbar u velikom broju. Tu su i 'susjedi' iz Bosne i Hercegovine, kao i iz Mađarske.

- Činjenica je da je nogomet sport s najjačim socijalizacijskim čimbenicima, a s obzirom na sve veću razinu otuđenja, naročito djece i mladih, Bumbar Kup, pored toga što pruža priliku djevojčicama i dječacima da pokažu svoje nogometne vještine, predstavlja jedinstveno mjesto susreta, razvijanja prijateljstava i stvaranja nezaboravnih iskustva koja će ih oblikovati kao sportaše i kao osobe – ističu organizatori.

Organizacija je u punom jeku, a za ekipu oko 'Bumbara', ovako veliki turniri nisu novost. Ovo je naime, već 21. izdanje Bumbar kupa, kada se zbroje ljetna i zimska izdanja. I ovog puta bit će i podosta dodatnih sadržaja, a posebno zanimljiva će biti tombola, u kojoj će biti veliki broj nagrada. Za sve koji stignu u Arenu, bodriti nekoga od svojih najbližih, pripremljena je i okrijepa.

Bumbar kup nekoliko slika

A posebno mjesto u cijeloj organizaciji imat će naravno i roditelji, jer je praktički cijela Škola nogometa NK Varteksa uključena u Bumbar kup.

U klubu ne zaboravljaju niti sponzore i donatore, pa se zahvaljuju tvrtkama Fanon, Remex, Ducati komponenti, Hotel Varaždin, Groupama, Skuba, Panada Trade, Mepro, VT solutions, Geolab, Mitromedia, Galdi, Vijak, King ICT, Leier, Biovitalis, Bim Sport, Malac Genijalac, Decathlon i Varteks, koji su dosad potvrdili suradnju. Međutim, lista nije konačna, užurbano se radi na prikupljanju i finalizaciji novih sponzora. Pokroviteljstvo je potvrdio i Grad Varaždin.

ve kako bi 20. i 21. siječnja imali sjajan Bumbar kup. Lanjsko izdanje bit će teško nadmašiti, ali vrijedna ekipa iz Varteksa se svake godine maksimalno potrudi. Vidimo se u Areni, 20. i 21. siječnja!

Bumbar kup nekoliko slika 16

Bumbar kup nekoliko slika 6

Bumbar kup nekoliko slika 17

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc