Bumbari golom Horačeka svladali austrijskog niželigaša


Iako je prvotno bilo planirano da se susret igra na stadionu Slobode, pripremni susret s austrijskim četvrtoligašem Rochrbach Bergom igrao se na igralištu u Jurovcu, a Varteks je pobijedio rezultatom 1:0.

Radi sanacije trave na Slobodi, susret je premješten u Jurovec, nedaleko Svetog Martina u Muri, gdje se Austrijanci nalaze na pripremama.

UFC Pieno Rochrbach – Berg je ambiciozni četvrtoligaš, koji želi napredovati u viši rang na kraju sezone, i trenutno su drugi, a protiv Varteksa su se prezentirali u iznenađujuće dobrom izdanju.

Varteks Rohrbach Berg

 

U njihovim redovima nastupa i Denis Glavina, Međimurac koji je promijenio podosta klubova, između ostalog i Dinamo, Varaždin te Međimurje, odakle je ovog ljeta stigao u Austriju.

Varteks je susret započeo u sastavu Banfić, Kos, Kukec, Vlah, Stojko, Dolovski, Matova, Mikičić, Jakupak, Glavica, Benković, a s klupe su ušli Pukšec, Ivančić, Horaček, Vaupotić, Premužić, Lukačić, Anđelković).

Susret je bio prilično čvrst i izjednačen, a tek u drugom poluvremenu, Rok Horaček postigao je jedini pogodak na susretu.

Iduće subote Varteks će ugostiti Špansko, a sredinom tjedna će se znati mjesto i termin odigravanja susreta.

 Varteks Rohrbach Berg 73

Varteks Rohrbach Berg 38

Varteks Rohrbach Berg 53

Varteks Rohrbach Berg 52

Varteks Pieno Rohrbach Berg 28

Varteks Rohrbach Berg 69

 

 

Varteks Pieno Rohrbach Berg 19

 

 

Beltinci NK Varteks pripremna 12

 

 

/

 

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc