Želimir Orehovec podnio ostavku na mjesto trenera prve momčadi

Želimir Orehovec nakon gotovo četiri godine odlazi s trenerske klupe prve momčadi Varteksa. S trenerom smo se oprostili biranim riječima - riječ je o čovjeku i sportskom radniku koji je živio Varteks. Nažalost, rezultati ove polusezone nisu polučili uspjeh i Orehovec je odlučio prepustiti svoje mjesto drugome. 
 
- Prije četiri sezone došao je u Klub na mala vrata, u situaciji kada smo bili prikovani na dnu Treće lige 'Istok'. Tada se nitko drugi nije htio primiti u koštac s momčadi koja se nalazila u gotovo bezizlaznoj situaciji.
 
Željko Orehovec tada je otpisanu ekipu na proljeće vratio iz mrtvih i samo je jedna pobjeda izmakla da se izbori tadašnji ostanak u ligi. Iduće sezone većina igrača je otišla no šef je zasukao rukave i učinio Varteksovu jesen najljepšom u povijesti sa samo jednim porazom.
 
Željko Orehovec u tri i pol sezone podigao je razinu Kluba za par stepenica, afirmirao je mnogo mladih igrača, nekoliko njih vratio je u nogometni život i pružio im priliku za nastavak karijere.
 
Njegovo ime ostat će zlatnim slovima upisano u Varteksovoj povijesti. Treneru, šefe, gospodine - želimo vam sve najbolje u daljnjoj karijeri!

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc