Varteks ostao bez bodova u Đurđevcu

2. KOLO PLAYOFF

Varteks je danas igrao utakmicu 2. kola lige za ostanak 3.HNL Sjever. Gostovao je u Đurđevcu kod Graničara. Rezultat je bio 3:1

Prvih desetak minuta pripalo je domaćinima i u 10. minuti zabili su za vodstvo. Utakmica se tada stabilizirala, Bumbari su bili sve bolji te kreirali 2-3 izgledne šanse. Ipak, dotad potez utakmice pripao je mladom igraču. Keča je primio loptu, nanizao tri igrača i s 25 metara potegnuo te zabio za izjednačenje. Iako je Varteks do kraja poluvremena bio bolji, Graničar još jednom prelazi u vodstvo nakon kornera.

Drugo poluvrijeme Varteks dobro parira Graničaru, bolji je, ali sve do isključenja Nježića sredinom drugog dijela. Tada Graničar lomi utakmicu i pogađa za konačnih 3:1.

Bilo je tu nešto prilika i poluprilika Bumbara do kraja, ali do smanjenja zaostatka se nije moglo. Danas je Varteks igrao bez nekoliko igrača – Kudumije, Vajagića, Vukovića, Lukana...

To je već šest utakmica za Bumbare u zadnja dva tjedna, umor kod igrača zbog samoizolacija je velik, pogotovo zbog isprekidanog rasporeda prošle polusezone, a dosta natrpanih termina utakmica ovog proljetnog dijela.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc