Orehovec pred Viroviticu: 'Bit ćemo još bolji, u ekipu ulaze Režić i Solomun'

NAJAVA VIROVITICE

U subotu, 29. kolovoza 2020., na stadionu Vegeška u Virovitici NK Varteks igra utakmicu drugog kola 3. HNL Sjever protiv NK Virovitice. Početak utakmice je u 17 sati.

Otvaranje sezone za Bumbare nije moglo biti bolje. U prvom kolu protekle subote na Slobodi upisali su tri boda pobjedom 4:0 protiv Podravca. Sada slijede novi izazovi protiv momčadi koju su prošle sezone dva puta dobili.

- Virovitica je negdje na razini prošle godine. U prvom kolu pobijedili su sa 6:4, sigurno je to ekipa koju treba respektirati. Trebat ćemo odigrati jako dobru utakmicu ako želimo bodove. Bit ćemo jači za Režića i Solomuna. Izostat će Matučec. Ali idemo tamo spremni i dobro smo pripremljeni s visokim samopouzdanjem – najavio je trener Želimir Orehovec prvo ovosezonsko gostovanje.

Zadovoljan je i pripremnim susretom koji se odigrao u kampu u Hrašćici protiv Zelengaja prije dva dana.

- U toj utakmici igrali su juniori koji treniraju s prvom momčadi. Pobjedom od 3:1 su pokazali koliko mogu te da smo i mi sa svojim omladinskim pogonom na pravom putu. Jako sam zadovoljan. To je ipak međužupanijski klub, seniori. Bitno je da ti mladi igrači dobe samopouzdanje i da mogu pokazati protiv ostalih seniorskih momčadi što znaju. Prakticirat ćemo i ubuduće takve prijateljske utakmice kroz tjedan – istaknuo je Orehovec.

Za kraj, smatra da je izuzetno bitno imati dobar omjer mladosti i iskustva, a to je pokazala i utakmica u prvom kolu.

- Ciljano smo doveli iskusnije igrače. Režić i Golubar spadaju u skupinu tih igrača koji imaju mnogo utakmica u nogama, a ostalo su sve igrači oko i ispod 26 godina. Imamo jasno opredjeljenje, juniori i simbioza iskusnih i mladih igrača koji će stasati i učiti od njih – naveo je Orehovec.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 98 170 9918
[email protected]

FACEBOOK

cc