Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
10. Rujan 2010, 09:20

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: FORK: mediji o NK Varteks  (Posjeta: 441 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Leopold
NK Varteks Maniac

« na: 19. Srpanj 2010, 17:04 »

Taj Smrekar se nebi prodao u moj kvart a kamoli u 2. francusku da mu se nije složilo da na par nameštaljki ovog proljeća zabije par golova i da onda đabe ode van.

"belosvetska zavera"...nema sta drugo da bude.. :-) :-) Bez obzira na losiju formu u pojedinim trenucima...ipak je Smrekar iznimno vrijedan igrac...dakle, na pricamo o onome kaj je pruzal, nego o potencijalu, mogucnosti, vrijednosti na trzistu...pa nisu i oni golovi od prije 2-3 godine (2 Hajduku, 2 Dinamu) bili namesteni?

Rekel sam ti vec...kod svake sljedece dojave...PRIJE utakmice...molim te da mi velis...barem privatno SMS-om...mozes cak i "gadjati"...a ako tak projde...onda bumo slozili da se za to procuje u SVIM medijima :-) :-)
« Zadnja izmjena: 19. Srpanj 2010, 18:12 do Berry » Evidentirano
Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #1 na: 19. Srpanj 2010, 17:06 »

"belosvetska zavera"...nema sta drugo da bude.. :-) :-) Bez obzira na losiju formu u pojedinim trenucima...ipak je Smrekar iznimno vrijedan igrac...dakle, na pricamo o onome kaj je pruzal, nego o potencijalu, mogucnosti, vrijednosti na trzistu...pa nisu i oni golovi od prije 2-3 godine (2 Hajduku, 2 Dinamu) bili namesteni?

Rekel sam ti vec...kod svake sljedece dojave...PRIJE utakmice...molim te da mi velis...barem privatno SMS-om...mozes cak i "gadjati"...a ako tak projde...onda bumo slozili da se za to procuje u SVIM medijima :-) :-)

Evo ja sam cul da bumo dobili Zadra s 3:1...jer budu kladionicari igrali na hendikep:-) i da Zadar da gol :-) Imam provjerene info...od Sapine... :-)

PS: A kak znas ko je HErnandez...meni je to misterija :-)
Evidentirano
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #2 na: 19. Srpanj 2010, 17:14 »

Poldi,slažem se ja da je on igrač od milje eura ali kod pravog trenera i u top formi.Tu nema dileme.Ali kakva mu je bila sezona do cca 4. mj,složit ćeš se s menom da ga nebi utopili nikome.Pa nebremo Brezovca prodat za ozbiljnu lovu a sad je na vrhuncu!!!
A da se Smrekara futralo da ga se proda na ljeto znamo svi.Mislim,to samo da nije pisalo u novinama.Ispao je problem kad je otišao praktički bez odštete...
Koja belosvetska zavera?Pogledaj utakmice u kojima je zabijal i čekaj suđenje.... smješak

Hernandez... LOL
A Varaždin Varaždin neće zabiti 3 gola do 9. mj namigujem
« Zadnja izmjena: 19. Srpanj 2010, 17:16 do Mesud Duraković » Evidentirano

Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #3 na: 19. Srpanj 2010, 17:18 »

Poldi,slažem se ja da je on igrač od milje eura ali kod pravog trenera i u top formi.Tu nema dileme.Ali kakva mu je bila sezona do cca 4. mj,složit ćeš se s menom da ga nebi utopili nikome.Pa nebremo Brezovca prodat za ozbiljnu lovu a sad je na vrhuncu!!!
A da se Smrekara futralo da ga se proda na ljeto znamo svi.Mislim,to samo da nije pisalo u novinama.Ispao je problem kad je otišao praktički bez odštete...
Koja belosvetska zavera?Pogledaj utakmice u kojima je zabijal i čekaj suđenje.... smješak

Hernandez... LOL
A Varaždin Varaždin neće zabiti 3 gola do 9. mj namigujem

Ajde...mislim da se slazemo u vecini...osim posljednjeg pasusa...Dojdi sutra protiv poljaka u 18.00...Slask (ekipa s proracunom od 9 milijuna eura) pa pogledaj...

Dobro djeluje ekipa...Glavica, Glavina, Sacer, D. skvorc, F. Skvorc...bude to dobro...
Evidentirano
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #4 na: 19. Srpanj 2010, 17:20 »

Ajde...mislim da se slazemo u vecini...osim posljednjeg pasusa...Dojdi sutra protiv poljaka u 18.00...Slask (ekipa s proracunom od 9 milijuna eura) pa pogledaj...

Dobro djeluje ekipa...Glavica, Glavina, Sacer, D. skvorc, F. Skvorc...bude to dobro...
Ovaj Glavica mi je super.Šteta što ga više neću moć gledati...
Evidentirano

Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #5 na: 19. Srpanj 2010, 17:22 »

Ovaj Glavica mi je super.Šteta što ga više neću moć gledati...

Kaj...imas zabranu dolaska na stadion :-)
Evidentirano
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #6 na: 19. Srpanj 2010, 17:24 »

Kaj...imas zabranu dolaska na stadion :-)
aha...draga mi odrezala zabranu.
A sve da me i pusti partijske mi smjernice to brane LOL
Evidentirano

Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #7 na: 19. Srpanj 2010, 17:27 »

Cek...a niti na Memorijal nejdes? Gami nemres, jer vise nema Volim nogomet emisije:-)

Znaci ostaje jedino Kreso Campa i radio? :-)

Ili budes fakat zdrzal bez "uzitka loptanja na zelenim travnjacima":-)

A igra se i s "omiljenim" Zadrom... :-)
Evidentirano
Debeli
Glavni Moderator
*

Tko o čemu, kurva o poštenju

« Odgovor #8 na: 19. Srpanj 2010, 21:00 »

A kaj sad da delam s kartama ?

A kaj da delam sa zabranjenim voćem ?
Evidentirano

V A R T E K S   i samo  V A R T E K S
Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #9 na: 19. Srpanj 2010, 21:47 »

Milla sucks! Lorena Renko rules!

hehe...stvarno je dobra...a gde uvek nalazis takve ? :-)
Evidentirano
Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #10 na: 19. Srpanj 2010, 21:53 »

hehe...stvarno je dobra...a gde uvek nalazis takve ? :-)
Ne smijem odgovoriti jer će me jedan skriveni Milin fan zbog toga diskreditirati na dnevnoj bazi.  LOL Ne samo u ovoj rubrici, već u svakoj temi ovdje. namigujem))
Evidentirano

IGRAJ GOGO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #11 na: 19. Srpanj 2010, 23:44 »

Ne smijem odgovoriti jer će me jedan skriveni Milin fan zbog toga diskreditirati na dnevnoj bazi.  LOL Ne samo u ovoj rubrici, već u svakoj temi ovdje. namigujem))
baš si gnjus da znaš.uvijek ti imaš nešto protiv Mile,uvijek...baš te ne kužim.
Ako ništa drugo,molim te da poštuješ Milu jer je bila uz mene dok mi je bilo teško LOL
Evidentirano

Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #12 na: 20. Srpanj 2010, 16:34 »

baš si gnjus da znaš.uvijek ti imaš nešto protiv Mile,uvijek...baš te ne kužim.
Ako ništa drugo,molim te da poštuješ Milu jer je bila uz mene dok mi je bilo teško LOL
I ja sam isto tak' gledao TV i rekao samome sebi ''Mila, tako rado bih te okrenuo... Na Prvi!''.  cerekane  cerekane cerekane cerekane
Evidentirano

Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #13 na: 20. Srpanj 2010, 16:56 »

A kaj sad da delam s kartama ?

sa kartama?hm...za početak ih nemoj kupovati jer time podupireš zločinački poduhvat namigujem
Evidentirano

Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #14 na: 20. Srpanj 2010, 20:03 »

Kakvo zabranjeno voće je posrijedi? cerekane
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM