Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
08. Rujan 2010, 03:28

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Varteks - Zadar, 24.07.2010. I kolo 10/11  (Posjeta: 2663 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #75 na: 26. Srpanj 2010, 12:08 »

Da, Varteks je odigrao lijepo i gledljivo prvo poluvrijeme u kojem je uglavnom sabio Zadar u mišju rupu. Sva sreća da je Breza (Što se dogodilo sa nadimkom Ceker?) bio nadahnut , jer smo na kraju gledali paniku u gradu kada je Zadar uspio smanjiti. No, realno , pojačanja nisu ništa posebno (Dudić i Aganović) , a meni je za oko zapao tek borbeni Golubar i solidan Krklec. Sve skupa , malo sam pesimističan i imam osjećaj da neće biti ništa od hita sezone kako je to uprava lakonski izjavila. No, vjerujem da se nećemo ni čupati u zadnjim kolima ko prošle sezone.
Nije me bilo na tekmi pa da dam svoje mišljenje o navedenoj dvojici, no smatram da ako su bili loši na ovoj tekmi da im se da vremena da se uklope. namigujem

Evidentirano

IGRAJ GOGO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Drc
VŽ City Crew
*

Prozvan neprijateljem

« Odgovor #76 na: 26. Srpanj 2010, 15:05 »

Neznam po cemu ti Dudic nije pojacanje.Si ti gledal tekmu opce il kaj? 75 posto prekrsaja je izboril on,i nije bas da mu mores samo tak loptu zeti...Trudil se,al je dobil premalo kvalitetnih lopti.U odnosu na ostale nase napadace,sigurno je pojacanje...
Evidentirano

Jedino Varteks !
kobza
BRONX ZIVI VJECNO!!!!!!
NK Varteks Ovisnik

ZAR SAM POGRIJESIO KAD SAM SE SMIJAO!?

« Odgovor #77 na: 26. Srpanj 2010, 15:22 »

Aganović i prvom poluvremenu solidan,a u drugom je pal,ko da nije jos dobro pripremljen da odigra celu tekmu u jednom ritmu...a ovaj Dudić,smatram da mu treba dati jos 2 tekme priliku,al ak bu igral kak protiv Zadra definitivno nije pojacanje i mislim da je Sacer bolji od njega i da bi on trebal igrati...
Evidentirano
kiko_vz
Mladi član
*

NEDAMO V A R T E K S !

« Odgovor #78 na: 27. Srpanj 2010, 08:11 »

Dudicu treba dati malo par tekmi da se covek privikne na momcad,ja mislim da bude uz Vugrinca medju najboljima u napadu u hnl-u,tu negdi bi i vuga trebal poceti igrati kad bu ovaj dudic u formi.  DA!
Evidentirano
Kapelnik
White Stones 1990
*

« Odgovor #79 na: 27. Srpanj 2010, 11:16 »

Nije me bilo na tekmi pa da dam svoje mišljenje o navedenoj dvojici, no smatram da ako su bili loši na ovoj tekmi da im se da vremena da se uklope. namigujem

Kaj si bojkotiral s prijateljom?
Evidentirano
Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #80 na: 27. Srpanj 2010, 11:51 »

Kaj si bojkotiral s prijateljom?
Aha.
Evidentirano

Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #81 na: 27. Srpanj 2010, 13:28 »

Aha.

cek...a ste bar negde skupa slusali prenos...ili kaj? :-) I mene zanima :-)
Evidentirano
Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #82 na: 27. Srpanj 2010, 13:58 »

Jesmo. Obično svratim do Mesuda kad god je neka tekma, parkiram tak' da zatvorim minimalno jednu stranu njegove ulice da nas nitko ne ometa, upalimo radio i slušamo. Samo, akumulator mi je u subotu bio na minimalcu, pa sam rekao Mesudu da povremeno turira tak' da dođe struja. Kad je poluvrijeme, onda pjevamo. Nekad se zalomi, zaista. namigujem
Evidentirano

Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #83 na: 27. Srpanj 2010, 15:08 »

Jesmo. Obično svratim do Mesuda kad god je neka tekma, parkiram tak' da zatvorim minimalno jednu stranu njegove ulice da nas nitko ne ometa, upalimo radio i slušamo. Samo, akumulator mi je u subotu bio na minimalcu, pa sam rekao Mesudu da povremeno turira tak' da dođe struja. Kad je poluvrijeme, onda pjevamo. Nekad se zalomi, zaista. namigujem

LOL....haha...
mogu se i ja pridruziti kad su gostujuce tekme :-)
Evidentirano
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #84 na: 27. Srpanj 2010, 16:52 »

LOL....haha...

Poldi naravno da možeš.
Ovo kolo će se pratiti iz gorica jer računamo da je tamo bolji prijem a veselimo se i sexy glasu Srđana Fabijanca.
Uz sve to,ako nas netko nazove,velika je mogućnost da ćemo imat i koreografiju.
Al to nije sve!Gogo dolazi u kostimu Robin Hooda.Što zbog činjenice da voli tajice,što zbog nekih koji ne mogu biti u Splitu namigujem
« Zadnja izmjena: 27. Srpanj 2010, 17:06 do Mesud Duraković » Evidentirano

Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #85 na: 28. Srpanj 2010, 00:25 »

LOL....haha...
Kad su gostujuće tekme, obično počnemo pjevati već od ranih jutarnjih sati. Već oko pola 5 (5 eventualno, ako zaspim) dolazim Dureu i upjevavam se.

Poldi naravno da možeš.
Ovo kolo će se pratiti iz gorica jer računamo da je tamo bolji prijem a veselimo se i sexy glasu Srđana Fabijanca.
Uz sve to,ako nas netko nazove,velika je mogućnost da ćemo imat i koreografiju.
Al to nije sve!Gogo dolazi u kostimu Robin Hooda.Što zbog činjenice da voli tajice,što zbog nekih koji ne mogu biti u Splitu namigujem
Kostim Robina Hooda? Ono astronautsko odijelo nije dobro? tužan sam Ajd oke.

Joj da. Stvarno, ako nas netko nazove koreografija se radi pošto poto. Svi koji nazovu pozvani su da sudjeluju u koreografiji. Sve koji dođu dočekat će, a naravno i pripremiti za koreografiju nitko drugi nego, nego, nego... Astronaut Dure!
Evidentirano

Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM