Aykula
Vunbacitelj
Glavni Moderator
|
 |
« na: 22. Lipanj 2010, 12:18 » |
|
Za sve vas kojima je Varteks značil puno više nego kaj je značil onoj 27orici izroda koja je digla ruku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
purger
Ozbiljni Varteksov forumaš

KORISTIMO SVI OVAJ GRB
|
 |
« Odgovor #1 na: 22. Lipanj 2010, 14:27 » |
|
Za sve vas kojima je Varteks značil puno više nego kaj je značil onoj 27orici izroda koja je digla ruku.
Sve to ok aykula ali nesmemo se predati,postoje ljudi koji su bili protiv promjene treba sve ljude staviti na kup i pokušati sve kaj je u našoj moći da se ime vrati pa makar i za 5 godina.Ako treba i politikom se početi baviti svim sredstvima se treba opirati ovoj tvorevini političkih umova. Kak bi believer rekel ajmo forume,white stonesi i svi ostali a ima otpora jako puno to sam čul jučer hodajući po gradu u W.S. majici kad su me nepoznati ljudi ispitivali o ovome sranju,vrijeme je za pokret otpora,vrijeme je za udrugu prijatelja,vrijeme je za white stonese,vrijeme je za ostale građane kojima je dosta politike.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
SAMO VARTEKS I JEDINO VARTEKS
|
|
|
Drc
VŽ City Crew
Prozvan neprijateljem
|
 |
« Odgovor #2 na: 22. Lipanj 2010, 14:31 » |
|
Ja hocu natrag svoj Varteks........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jedino Varteks !
|
|
|
|
tonyma
|
 |
« Odgovor #3 na: 25. Lipanj 2010, 16:44 » |
|
nesmemo se predati,postoje ljudi koji su bili protiv promjene treba sve ljude staviti na kup i pokušati sve kaj je u našoj moći da se ime vrati pa makar i za 5 godina.Ako treba i politikom se početi baviti svim sredstvima se treba opirati ovoj tvorevini političkih umova.
Koga briga za povijest. Sad je potrebna lova ,strategija...bussines i ništa drugo, a ne plakanja kad je nogomet bio nešto sasvim drugo od ovoga danas...to više nije isti sport...i to malo kome znači....a neće nas nigdje ni dovesti..jer je to "davno" prošlo vrijeme. Meni treba sad jak klub da djeca, a i odrasli vide, uče i da se odgajaju na punom stadionu na rezultatu i uspjehu, a ne na bapskim pričama od prije 2-3 države...koje više nemaju svjedoke vremena, nego svako priča po svome. U međuvremenu solidno organizirati "proizvodnju" u omladinskom pogonu. Jer bez kvalitetne proizvodnje iluzorno je oćekivati klupsku dugovječnost i profit. Treba biti hrabar, jer "neuspjeh je sve ono što niste ni pokušali"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GORSKI_KIKI
Novi član
|
 |
« Odgovor #4 na: 25. Lipanj 2010, 17:50 » |
|
....gdje nas je vrijeme odnijelo.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
purger

KORISTIMO SVI OVAJ GRB
|
 |
« Odgovor #5 na: 26. Lipanj 2010, 02:48 » |
|
Koga briga za povijest. Sad je potrebna lova ,strategija...bussines i ništa drugo, a ne plakanja kad je nogomet bio nešto sasvim drugo od ovoga danas...to više nije isti sport...i to malo kome znači....a neće nas nigdje ni dovesti..jer je to "davno" prošlo vrijeme. Meni treba sad jak klub da djeca, a i odrasli vide, uče i da se odgajaju na punom stadionu na rezultatu i uspjehu, a ne na bapskim pričama od prije 2-3 države...koje više nemaju svjedoke vremena, nego svako priča po svome. U međuvremenu solidno organizirati "proizvodnju" u omladinskom pogonu. Jer bez kvalitetne proizvodnje iluzorno je oćekivati klupsku dugovječnost i profit. Treba biti hrabar, jer "neuspjeh je sve ono što niste ni pokušali" Da tebe nije briga za povijest jer nisi nikad ni bil u vž,tebe fijaka ulovi pa nemreš ni do dućana po kruh zato ostavi nas na miru koji smo prešli s ovim klubom sve i svašta,primi se bussinisa u svojem ajduku i o....i od nas. Tvoje babe iz ajduka ne mogu prezimiti u europi pa njima mjenjaj ime naše nekaj znači u europi.  Puni stadion bu jedino na varteksu a na varaždinu bude jedino žalosno sablasna atmosfera,baba ti je sestra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tonyma
|
 |
« Odgovor #6 na: 26. Lipanj 2010, 15:28 » |
|
Da tebe nije briga za povijest jer nisi nikad ni bil u vž,tebe fijaka ulovi pa nemreš ni do dućana po kruh zato ostavi nas na miru koji smo prešli s ovim klubom sve i svašta,primi se bussinisa u svojem ajduku i o....i od nas. Tvoje babe iz ajduka ne mogu prezimiti u europi pa njima mjenjaj ime naše nekaj znači u europi.  Puni stadion bu jedino na varteksu a na varaždinu bude jedino žalosno sablasna atmosfera,baba ti je sestra  Let u oblacima, Dragi moj Purgeru, nemaš razloga za ljutnju, kao prvo,a kao drugo i oatalo, daj, vrati se u sadašnjost zbog budučnosti. NK Varteks je u Varaždinu, a nije tvornica, dakle pun ili prazan stadion je dio Varaždina, a ne tvornice koja je na izdisaju kao i klub, koji mora egzistirati vlastitom energijom, a to znaći kvalitetni igrači i kvalitetne utakmice. A za ostalo se zna što slijedi. Jedno pitanje za tebe purgeru jedan  : ... da možeš birati između klubskog imena Varteks i praznog stadion kao što je godinama tako ili ime Varaždin (ili neko drugo komercijalno ime) i lijepo pun stadio zbog odlične igre. Dakle, što bi izabrao?... Baš sam nestrpljiv, očekujući odgovor!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gogo
Udruga prijatelja
|
 |
« Odgovor #7 na: 26. Lipanj 2010, 15:42 » |
|
Jedno pitanje za tebe purgeru jedan  : ... da možeš birati između klubskog imena Varteks i praznog stadion kao što je godinama tako ili ime Varaždin (ili neko drugo komercijalno ime) i lijepo pun stadio zbog odlične igre. Dakle, što bi izabrao?... Baš sam nestrpljiv, očekujući odgovor!  Pitanje nije upućeno meni, no ja bih odgovorio.  Odlična igra u HNL-u? SF. Pogotovo za ''novi'' klub pod imenom Varaždin. Zar vjerujete da će doći ekvivalent(i) Abramovića i uložiti milijune Eura u tu tvorevinu? Na osnovu čega očekujete pun stadion?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hrvoje
Udruga prijatelja
|
 |
« Odgovor #8 na: 26. Lipanj 2010, 16:00 » |
|
Let u oblacima, Dragi moj Purgeru, nemaš razloga za ljutnju, kao prvo,a kao drugo i oatalo, daj, vrati se u sadašnjost zbog budučnosti. NK Varteks je u Varaždinu, a nije tvornica, dakle pun ili prazan stadion je dio Varaždina, a ne tvornice koja je na izdisaju kao i klub, koji mora egzistirati vlastitom energijom, a to znaći kvalitetni igrači i kvalitetne utakmice. A za ostalo se zna što slijedi. Jedno pitanje za tebe purgeru jedan  : ... da možeš birati između klubskog imena Varteks i praznog stadion kao što je godinama tako ili ime Varaždin (ili neko drugo komercijalno ime) i lijepo pun stadio zbog odlične igre. Dakle, što bi izabrao?... Baš sam nestrpljiv, očekujući odgovor! prazni stadion sa nas 100 najvjernijih i da se klub zove Varteks.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brzi
NK Varteks forumaš

|
 |
« Odgovor #9 na: 26. Lipanj 2010, 19:27 » |
|
prazni stadion sa nas 100 najvjernijih i da se klub zove Varteks.
i da smo u 3.ligi to nebi bila takva katastrofa, nego kak se oni sprdaju s varteksom. žalosno kaj tvornica rasprodaje sve kaj se desetljećima stvaralo u varaždinu, to su ti danas 'sposobni' menađeri. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...najdraži moj Varteks jedini...
|
|
|
purger

KORISTIMO SVI OVAJ GRB
|
 |
« Odgovor #10 na: 27. Lipanj 2010, 00:29 » |
|
Let u oblacima, Dragi moj Purgeru, nemaš razloga za ljutnju, kao prvo,a kao drugo i oatalo, daj, vrati se u sadašnjost zbog budučnosti. NK Varteks je u Varaždinu, a nije tvornica, dakle pun ili prazan stadion je dio Varaždina, a ne tvornice koja je na izdisaju kao i klub, koji mora egzistirati vlastitom energijom, a to znaći kvalitetni igrači i kvalitetne utakmice. A za ostalo se zna što slijedi. Jedno pitanje za tebe purgeru jedan  : ... da možeš birati između klubskog imena Varteks i praznog stadion kao što je godinama tako ili ime Varaždin (ili neko drugo komercijalno ime) i lijepo pun stadio zbog odlične igre. Dakle, što bi izabrao?... Baš sam nestrpljiv, očekujući odgovor! Ma ne ljutim se ja,samo malo vatre fali na ovom furumu  kad je bilo tako radile su se i dobre akcije za dobrobit kluba.Tako sad ja želim opet zapaliti vatru ovdje jer se sprema nešto i van foruma  .Ja da mogu birati odabral bi NK VARTEKS pa makar igral na nekoj gmajini u 2 županijskoj ligi  . Ja nisam počel navijati za ovaj klub kad je bilo love i kad se igrala europa,ja sam počel navijati za njega kad je igral 3 ligu i kad je bilo 200 najvjernijih ljudi na stadionu  tak mogu i sad ak treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tonyma
|
 |
« Odgovor #11 na: 27. Lipanj 2010, 01:10 » |
|
Zar vjerujete da će doći ekvivalent(i) Abramovića i uložiti milijune Eura u tu tvorevinu? Na osnovu čega očekujete pun stadion? [font=[/font] Zašto ne! Pa, Varaždin je zaslužio (kao i mnogi drugi gradovi u Hrvatskoj) kvalitetniji klub, koji bi i na međunarodnoj sceni postigao bolji rezultat, Dok imaš dobru igru i stadion je puniji. A moje pitanje purgeru je bilo samo hipotetično, a odnosi se i na ostale forumaše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Believer
Udruga prijatelja
Legenda, a ne zločinac!!
|
 |
« Odgovor #12 na: 27. Lipanj 2010, 04:09 » |
|
Navodno je pitanje dana otkrivanje generalnog sponzora, koji bude uložil lijepu svotu u klub. Sad, vjerojatno time i taj sponzor slijedi iza imena Varaždin..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Mi smo luđaci, i bit ćemo prvaci!"
A. Herjavec
|
|
|
|
Filip
|
 |
« Odgovor #13 na: 27. Lipanj 2010, 11:31 » |
|
Vindija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
stay united
|
|
|
|
Marx
|
 |
« Odgovor #14 na: 27. Lipanj 2010, 18:16 » |
|
Ili možda NK Varaždin-Gradsko poglavarstvo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Summer breeze makes me feel fine Blowing through the jasmine in my mind
J.V. wherever you are
|
|
|