|
backspin
|
 |
« na: 08. Lipanj 2010, 19:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
madjid
Mladi član
|
 |
« Odgovor #1 na: 08. Lipanj 2010, 20:11 » |
|
iz varteksa su na ispitivanju (ne želim reći uhićeni jer nisam siguran da li je to točno) mumlek, balajić i ivančić još jedna poznata faca je i danijel mađarić, ali on je trenutno u međimurju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
beranek
|
 |
« Odgovor #2 na: 08. Lipanj 2010, 20:13 » |
|
Neka vam dragi Bog oprosti ako je istina,jer mi nećemo nikada! WHITE STONES
Ako je istina??? Pa ko hoda na tekme stalno, zna kaj je istina. Pitanje može biti samo dal budu im dokazali. Mislim da nema mjesta takvim dramatičnim porukama, nije vrag da se ovo danas nije dogodilo da bi bil(i) uvjeren(i) da nisu namještavane i prodavane utakmice Varteksa? Zato kaj su vam se zakleli na časnu riječ? Evo se spominju i Balajić i Ivančić (Mađarić i Melnjak) tak je to kad je uprava skoro pa nepostojeća pa se starijim igračima dopušta da rade kaj žele. Ali briga me za njih, nek se vade kak znaju, i od nas su budale radili, no bojim se da budu posljedice po klub dramatične.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
madjid
Mladi član
|
 |
« Odgovor #3 na: 08. Lipanj 2010, 20:22 » |
|
tko god je nakon predstave u dva čina protiv šibenika ostao u uvjerenju kako nogometaši varteksa ne namještaju utakmice, trebao bi se zapitati za svoje mentalno zdravlje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #4 na: 08. Lipanj 2010, 20:26 » |
|
ludilo.ak se dokaže...suspenzija,oduzimanje bodova,niži rang...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Debeli
Glavni Moderator
Tko o čemu, kurva o poštenju
|
 |
« Odgovor #5 na: 09. Lipanj 2010, 13:37 » |
|
Bitno da na spisku nije 5:2 tekma, sad je samo pitanje kak budu puno kopali po sranju, sa malo kopanja malo smrada a sa puno kopanja preveč smrada. Samo nek kopaju, možda bum kad toga bude manje konačno i ja nekaj pogodil na kladionici. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
V A R T E K S i samo V A R T E K S
|
|
|
|
backspin
|
 |
« Odgovor #6 na: 10. Lipanj 2010, 13:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #7 na: 10. Lipanj 2010, 13:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
brzi
NK Varteks forumaš

|
 |
« Odgovor #8 na: 13. Lipanj 2010, 06:33 » |
|
sve prolazi samo varteks ostaje... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...najdraži moj Varteks jedini...
|
|
|
hernandez
Mladi član
Vamos!
|
 |
« Odgovor #9 na: 05. Srpanj 2010, 13:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
NEDAMO VARTEKS!
|
|
|
isTok vž
Mladi član
|
 |
« Odgovor #10 na: 05. Srpanj 2010, 17:23 » |
|
ko im je kriv 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kobza
BRONX ZIVI VJECNO!!!!!!
NK Varteks Ovisnik

ZAR SAM POGRIJESIO KAD SAM SE SMIJAO!?
|
 |
« Odgovor #11 na: 06. Srpanj 2010, 16:30 » |
|
nekuzim zkj se to sad tak u javnosti pise s kim djele celije???pa kaj su zasluzili to su i dobili,sigurno nisu bzvz tam di jesu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Drc
VŽ City Crew
Prozvan neprijateljem
|
 |
« Odgovor #12 na: 06. Srpanj 2010, 18:00 » |
|
joj daj ne seri non stop
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jedino Varteks !
|
|
|
|
Filip
|
 |
« Odgovor #13 na: 06. Srpanj 2010, 19:17 » |
|
"Jal i ovakve poruke mogu se naći samo kod nas. Treba ih kamenovati? Umjesto nogometaša u zatvoru su trebali biti oni koji im nisu davali plaće. Da je Mumlek ostao u Slaven Belupu, to mu se sigurno ne bi dogodilo. Ovako, spašavao je Varteks od ispadanja, a završio je kao kriminalac. Istina je da nije uzeo lovu sebi nego podjelio dečkima u svlačionici, koji btw nisu dobivali plaću po 6 mjeseci. Kad si na rubu, prilika te učini lopovom. Stoga oni koji nisu bili u takvoj situaciji neka ne pišu ovakve gluposti. Ne opravdavam kriminal, ali ovo se zove preživljavanje.. Ljudi za crkavicu rade...pa nek ti ljudi budu nogometaši kad je to tako lako. Da je lako, bio bi nogometaš svako. Nije lako. Naravno da nije lako prehraniti četveročlanu obitelj, pogotovo kad ne dobiješ plaću 6 mjeseci.. a sve dok ima jala, neplaćanja, anonimnosti, skrivanja ostat ćemo gdje i jesmo - na Balkanu"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
stay united
|
|
|
|
PILA77
|
 |
« Odgovor #14 na: 06. Srpanj 2010, 20:01 » |
|
"Jal i ovakve poruke mogu se naći samo kod nas. Treba ih kamenovati? Umjesto nogometaša u zatvoru su trebali biti oni koji im nisu davali plaće. Da je Mumlek ostao u Slaven Belupu, to mu se sigurno ne bi dogodilo. Ovako, spašavao je Varteks od ispadanja, a završio je kao kriminalac. Istina je da nije uzeo lovu sebi nego podjelio dečkima u svlačionici, koji btw nisu dobivali plaću po 6 mjeseci. Kad si na rubu, prilika te učini lopovom. Stoga oni koji nisu bili u takvoj situaciji neka ne pišu ovakve gluposti. Ne opravdavam kriminal, ali ovo se zove preživljavanje.. Ljudi za crkavicu rade...pa nek ti ljudi budu nogometaši kad je to tako lako. Da je lako, bio bi nogometaš svako. Nije lako. Naravno da nije lako prehraniti četveročlanu obitelj, pogotovo kad ne dobiješ plaću 6 mjeseci.. a sve dok ima jala, neplaćanja, anonimnosti, skrivanja ostat ćemo gdje i jesmo - na Balkanu"
je,je nije lako,čul sam da ovi iz radne zajednice idu kolektivno pljačkat banke jer nisu dobili plače za 8 mjeseci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I ŽIVOT SVOJ...
|
|
|
|