Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
08. Rujan 2010, 03:35

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: vi NISTE VARTEKS !!!  (Posjeta: 1455 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dr.Frankestein
Udruga prijatelja
*

NADA NIKAD NE UMIRE

« Odgovor #15 na: 09. Travanj 2010, 16:03 »

Muljaža nikad i nikako nije prihvatljiva.
Radije bih gledao Varteks u 2. ligi, ali u kojoj će svaki igrač ginuti na terenu i izvan njega za svoj klub i grb. U kojem bi igrači poštivali  navijače i njihovu žrtvu, i u kojoj se nebi trgovalo s tekmama i mjestom na tablici kao na burzi.  A sad hoću pivo...
Evidentirano

NEMA  PREDAJE !!!
                          uvijek optimist
Superman
NK Varteks Ovisnik

BRIXTON UNITED

« Odgovor #16 na: 09. Travanj 2010, 18:45 »

Evo vidiš kak ste interesantni, muljaža je prihvatljiva, ali ako igramo europu i borimo se za vrh. A sad vam je muljaža katastrofa. Hm, što su ti navijači... kolutam očima

Ne da smo mi interesantni. Ja mislim da si baš ti jedan interesantan lik.
Kad je prije 10 godina ulica ili čak cjeli grad znal da bumo mi dobili nekog u prvenstvu
a zauzvrat popušili u kupu?
Nikad. Ak je onda i bilo muljaže to je Đelac radil inkognito. A ne ovo danas da neko u krčmi veli. "Kladite se danas na nas, dvašeeset je koeficijent, rastepli bumo ih"
No, manje bitno.
Nego reci ti nama što su navijači. Živo me interesira.
Evidentirano

Grizzly
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #17 na: 09. Travanj 2010, 19:17 »

Ne da smo mi interesantni. Ja mislim da si baš ti jedan interesantan lik.
Kad je prije 10 godina ulica ili čak cjeli grad znal da bumo mi dobili nekog u prvenstvu
a zauzvrat popušili u kupu?
Nikad. Ak je onda i bilo muljaže to je Đelac radil inkognito. A ne ovo danas da neko u krčmi veli. "Kladite se danas na nas, dvašeeset je koeficijent, rastepli bumo ih"
No, manje bitno.
Nego reci ti nama što su navijači. Živo me interesira.

No nebi se štel svaditi, ali sad si opet rekel

Ak je onda i bilo muljaže to je Đelac radil inkognito. A ne ovo danas da neko u krčmi veli. "Kladite se danas na nas, dvašeeset je koeficijent, rastepli bumo ih"

što bi reklo da ti je muljaža prihvatljiva, ako neznaš da se desila. Ili prevedeno, nije bed ak ispadaš bedak, samo važno kaj to neznaš.

Đelac je, po tome, delal bedake od nas "inkognito". Ako je to on mogel, ne vidim zašto bi ovi danas bili manje sposobni i delali bedake od nas tolko javno, kao da bi htjeli da se sve zna.

Ma ništ, općenito mislim da smo nekak preveč prevrtljivi i podložnim raznim pričama. Aykula je na jednom postu primjetio "da smo tolko put tvrdili da se "sve zna" i tolko put smo fulali i nikom ništ, a sad nakon katastrofalne igre i konačnog pogotka na kladuši "svi smo sve znali, sve se vidlo".

No dobro, pardonam se na nespretnom izrazu o navijačima. Gledatelji nogometa bi bila prihvatljivija riječ.  Svetac  zločest
Evidentirano
dedica
Ponos Sjevera
Udruga prijatelja
*

U MOM GRMU LEŽI ZEC

« Odgovor #18 na: 11. Travanj 2010, 12:52 »

varteks smrdi od glave.prije svega ovaj naslov treba uputiti "stručnjacima" u upravi.

Ovo je glavno. Igrači su dovedeni u očajan položaj. Bore se za golu kožu. Znaju da je klub pred stečajem, bore se protiv Šibenika u prvenstvu jer im je to jedina šansa da se prodaju dalje (igranje u prvoj ligi), a igraju laganini u kupu, jer ionak od kupa ništ.

Problem je u vodstvu kluba.

Još jedno pitanje - zakaj nitko od predsjednika kluba nikad nije išao na smanjivanje previsokih plaća u klubu? Pa kaj su Janžek i Črep ruska mafija pa da bi ih se predsjednik bojal.
Ili je i predsjednik tu sa zadatkom da se klub uništi. Naime, upravo plaće vodstva kluba su varaždinsku javnost okrenule od kluba.
Pred nekim prijateljima koji imaju male firme i plaćaju više od deset poreza se ne vupam reći da idem na tekme. Odmah me proglase budaletinom prve klase.
« Zadnja izmjena: 11. Travanj 2010, 12:54 do dedica » Evidentirano

IVAN UHOV - BEĆAR NAD BEĆARIMA
Kapelnik
White Stones 1990
*

« Odgovor #19 na: 12. Travanj 2010, 12:54 »

Jedan od pametnijih postova u zadnje vrijeme, sa par rečenica koje pogađaju srž problema!
Nije to valjda zbog Ghetaldusa?
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM