Ne da smo mi interesantni. Ja mislim da si baš ti jedan interesantan lik.
Kad je prije 10 godina ulica ili čak cjeli grad znal da bumo mi dobili nekog u prvenstvu
a zauzvrat popušili u kupu?
Nikad. Ak je onda i bilo muljaže to je Đelac radil inkognito. A ne ovo danas da neko u krčmi veli. "Kladite se danas na nas, dvašeeset je koeficijent, rastepli bumo ih"
No, manje bitno.
Nego reci ti nama što su navijači. Živo me interesira.
No nebi se štel svaditi, ali sad si opet rekel
Ak je onda i bilo muljaže to je Đelac radil inkognito. A ne ovo danas da neko u krčmi veli. "Kladite se danas na nas, dvašeeset je koeficijent, rastepli bumo ih"
što bi reklo da ti je muljaža prihvatljiva, ako neznaš da se desila. Ili prevedeno, nije bed ak ispadaš bedak, samo važno kaj to neznaš.
Đelac je, po tome, delal bedake od nas "inkognito". Ako je to on mogel, ne vidim zašto bi ovi danas bili manje sposobni i delali bedake od nas tolko javno, kao da bi htjeli da se sve zna.
Ma ništ, općenito mislim da smo nekak preveč prevrtljivi i podložnim raznim pričama. Aykula je na jednom postu primjetio "da smo tolko put tvrdili da se "sve zna" i tolko put smo fulali i nikom ništ, a sad nakon katastrofalne igre i konačnog pogotka na kladuši "svi smo sve znali, sve se vidlo".
No dobro, pardonam se na nespretnom izrazu o navijačima. Gledatelji nogometa bi bila prihvatljivija riječ.