Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
10. Rujan 2010, 10:08

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 2 [3] 4 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Čisti obraz ili ne ?  (Posjeta: 3486 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
madjid
Mladi član
*

« Odgovor #30 na: 09. Lipanj 2010, 18:55 »

Kaj, sad je problem naša pobjeda od 4:1? Zamisli, pustili smo im da nam Zubak zabi gol. Neš ti kriminala.

na temelju tog ''neš ti kriminala'' je vise stranaka protupravno zaradilo određenu količinu novaca dok je druga stranka na temelju ''neš ti kriminala'' bez tog novca ostala, znači itekako se radi o kriminalu
ovdje je najmanje bitno je li varteks dobio 4:1 ili 50:1 te je li gol zabio zubak ili bubak, to bi trebalo biti jasno svima
Evidentirano
Aykula
Vunbacitelj
Glavni Moderator
*

« Odgovor #31 na: 09. Lipanj 2010, 19:02 »

na temelju tog ''neš ti kriminala'' je vise stranaka protupravno zaradilo određenu količinu novaca dok je druga stranka na temelju ''neš ti kriminala'' bez tog novca ostala, znači itekako se radi o kriminalu

Oprosti ali ja nisam nigde videl da je nekome nekaj dokazano ili da je neko osuđen za nešto
Evidentirano

Marx
Iskusni Varteksov forumaš

Budimo solidarni s bogatima

« Odgovor #32 na: 09. Lipanj 2010, 19:05 »

Tresla se brda , rodio se miš . Na kraju bude sve to lijepo palo jer ne bude dokaza. Sad se Uskok iživljava na nogometašima, a što je sa pravim kriminalcima ? O tempora, o mores...
Evidentirano

Summer breeze makes me feel fine
Blowing through the jasmine in my mind

J.V. wherever you are
madjid
Mladi član
*

« Odgovor #33 na: 09. Lipanj 2010, 19:23 »

Oprosti ali ja nisam nigde videl da je nekome nekaj dokazano ili da je neko osuđen za nešto

naravno da nije, ali pretpostavljam da se vodimo po onoj staroj - nadaj se najboljem, pripremaj se za najgore

međutim, to ne mijenja činjenicu da se ovdje radi o teškom kriminalu u slučaju ako su ljudi stvarno krivi što opet nema nikakve veze s tim kojim je rezultatom varteks dobio sesvete i je li ih uopće dobio
namještena utakmica je namještena utakmica neovisno o rezultatu i akteri se trebaju strogo kazniti
Evidentirano
Aykula
Vunbacitelj
Glavni Moderator
*

« Odgovor #34 na: 09. Lipanj 2010, 19:33 »

namještena utakmica je namještena utakmica neovisno o rezultatu i akteri se trebaju strogo kazniti

Apsolutno se slažem s tobom, samo kaj se ovdje dobivaju euro poeni na malim a to nije dobro. Kolko put je Mamić otvoreno izjavil da je kupoval suce?  Samo je dovoljno reči Patrick Kwedi i njegovo otvoreno priznanje da je štelal tekmu. Dogodilo im se nije nikaj. Zanimljivo, oboje su vezani sa NK Dinamom. Slučajnost?
Niko nikad, recimo nije potegnul nameštavanje ishoda reprezentacije. Slučajnost ili nacionalan interes?

O tome se tu radi. Ili svi jednako ili nikak
Evidentirano

madjid
Mladi član
*

« Odgovor #35 na: 09. Lipanj 2010, 19:45 »

to je istina da ne može biti veća i meni je više nego ikome žao što će se ovaj put batina po svemu sudeći slomiti baš na leđima igrača varteksa i kluba općenito
najgore od svega je ovaj slučaj samo još jedan od primjera funkcioniranja našeg divnog društva, a gdje i kako početi s promjenom istog ja nemam pojma jer gdje god da se okrenem, svugdje mito i korupcija o kojoj se šuti onoliko koliko su veliki igrači koji na njima najviše profitiraju
Evidentirano
Samba
NK Varteks Maniac

VARTEKS VARAŽDIN!!!

« Odgovor #36 na: 09. Lipanj 2010, 21:40 »

Kao što sam i rekao jučer, sad vidim to spominju još neki - kaj je s pravim leglom kriminala u nogometu, s Maksimirskom šumom?
Pogledajte samo naše velike antikorupcijske akcije - u indexu stradaju promet i ekonomija, a tao gdje se vrti velika lova - medicina i veterina - to nije ni okrznuto  šokiran sam
Lakše je strpati za rešetke Zubaka i Mumleka nego Mamića i Štimca... a kaj je s onim Canjugom... kaj je tek taj radil??? plačem
Evidentirano

VOLIM TE VARTEKSE!!!
Gogo
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #37 na: 09. Lipanj 2010, 22:19 »

Puno larme, a za ništ'. Baš kak' je netko rekao, osumnjičeni će se pustiti jer neće biti dokaza, navijači će gubiti živce i biti razočarani, pokušat će se pokazati da je ova naša država pravna, malo se isfuravati na Italiju kad je tamo napravljena akcija slična ovoj, dakle priča koja se ponavlja i ponavlja...
Evidentirano

IGRAJ GOGO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Yapa

Varteks u srcu !

« Odgovor #38 na: 09. Lipanj 2010, 23:06 »

Namještaju se i namještale su se utakmice otkad je HNL-a u korist Dinama i Hajduka  Jako sam ljut! od strane sudaca a i nadalje, na štetu svih ostalih "malih" klubova.

Bude tko i tko je za to ikad odgovaral!??  cenzurirano Nitko i nikad a sad ispada da je cijeli problem namještanja HNL-a u Croatii, Zadru i Varteksu aha da malo sutra  Ne, i tužan sam zbog toga sam kaj trebaju žrtveno janje a glavni akteri sjede u uredima i pametuju i daju izjave kak su šokirani.  kolutam očima

To su priče za malu djecu i nitko me nemre uvjeriti da su ovi koje su priveli jedini i glavni krivci  plazim jezik  plazim jezik a po meni tko god ima putra na glavi neka i odgovara za svoja nedjela pa zval se on i MM ili bilo kak drugačije jer takvima nije mjesto u sportu i zbog takvih se likova nogomet više i ne gleda i ne prati kao prije jer gledatelji su zaslužili za svoj pošteno zarađen novac gledati i pošteni nogomet a ne muljatorske utakmice kojima se rez zna tri dana prije početka i koje se dva dana ili jutro prije blokiraju. ljut

Još uvijek se nadam da je ovo samo noćna mora iz koje se bum svaki čas probudil. Jako sam tužan   
Evidentirano

Najdraži moj Varteks jedini za sve na svijetu ja dao te ne bi za ništ!!! baš sam cool          ekipa \\isTok//
ws ludbreg

« Odgovor #39 na: 10. Lipanj 2010, 11:18 »

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/72162/Osumnjiceni-dovedeni-na-sud-u-Zagrebu.html
Evidentirano
ws ludbreg

« Odgovor #40 na: 10. Lipanj 2010, 21:55 »

da bar nije kriv ,propušta pripreme,i ko zna kaj sve  http://www.24sata.hr/news/offside-sudac-odredio-30-dana-pritvora-za-uhicene/177084/
Evidentirano
luka vz

Dani ponosa i slave:Aston Villa 2 Varteks 3

« Odgovor #41 na: 10. Lipanj 2010, 22:24 »

HNK REMETINEC  zločest

Mađarić  - Meljnjak, Mus,  Ivančić, Balajić - Darmopil, Mumlek, Agić ,Surać - Bošnjak, Pokrajčić  prvih 11
zamjene :  Vuljanko, Banović, Čižmek, Šušak, Guja
Trener: Goran Jerković

Solidna ekipica koja bi s eventualno s jednim do dva kvalitetna pojačanja ( iz dinama i hajduka)  plazim jezik  mogla konkurirati sredini tablice. Predlažem igru u 4-4-2 formaciji jer to najbolje odgovara karakteru njihovih igrača. Moguća promjena u 3-4-1-2  DA!

Još da dovedu pravog "izvršnog dopredsjednika"...   Gdje bi im bio kraj   A sad hoću pivo...
Evidentirano

Aykula
Vunbacitelj
Glavni Moderator
*

« Odgovor #42 na: 10. Lipanj 2010, 22:31 »

Zaboravil si i kvalitetnog vanjskog suradnika  Fućka mi se Fućka mi se
Evidentirano

luka vz

Dani ponosa i slave:Aston Villa 2 Varteks 3

« Odgovor #43 na: 10. Lipanj 2010, 22:50 »

Zaboravil si i kvalitetnog vanjskog suradnika  Fućka mi se Fućka mi se

Da naravno  DA!

Zamisli još i u garnituri kluba bivšeg trenera hajduka, cibalie, zagreba.... 

Na prsima će nositi logo jedne od kladionica tipa Supersport, Fortuna    baš sam cool 
Evidentirano

ws ludbreg

« Odgovor #44 na: 11. Lipanj 2010, 09:28 »

http://www.vecernji.hr/tema/namjestanje+utakmica
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM