Bajs
PONOSAN KAJ SAM PRIJATELJ
Udruga prijatelja
Trebamo ČUDO....
|
 |
« Odgovor #15 na: 09. Lipanj 2010, 08:41 » |
|
Ne treba unaprijed donositi nikakve zaključke i neznam kaj. Ipak je riječ o legendi kluba tak da su bilo kakve izjave, a pogotov čelnih ljudi, po mom skoromnom mišljenju, ishitrene!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
navek bumo s TOBOM išli, nikom TEBE nemo dali, jer da TE nam zemeju kak da SRCE bi NAM vkrali....
|
|
|
|
beranek
|
 |
« Odgovor #16 na: 09. Lipanj 2010, 09:47 » |
|
Namještena i utakmica Hajduk - Međimurje, Varaždinci odustali
Kada je postalo jasno da će ove sezone napustiti elitni razred, Zubakovi igrači okrenuli su se lažiranju. Od osam posljednjih utakmica samo su jednu odigrali pošteno. Igrači Varteksa odbili su dvije ponude za namještanje, ali kada su im u goste stigli Sesvećani, i oni su pokleknuli. Popis namještaljki i propalih pokušaja donosi Jutarnji list.
Croatia Sesvete - Zadar 1:2 22. kolo, 27. ožujka - igrači Sesveta dobili 22 tisuće eura da puste utakmicu
Slaven Belupo - Croatia Sesvete 4:0 23. kolo, 3. travnja - osumnjičeni igrači Sesveta primili oko 20 tisuća eura da izgube s više od dva razlike
Rijeka - Croatia Sesvete 4:2 (poluvrijeme 2:1) 25. kolo, 14. travnja - igrači Sesveta dobili 40 tisuća eura da Rijeka vodi na poluvremenu i pobijedi na kraju
Slaven Belupo - Zadar 2:1 25. kolo, 14. travnja - kapetan Zadra Surać dogovorio poraz i sam se kladio, uložio 10 tisuća kuna
Varteks - Croatia Sesvete 4:1 27. kolo, 24. travnja - igrači Sesveta i Varteksa dobili 26 tisuća eura da domaći pobijede s najmanje dva razlike, obje ekipe zabiju gol, a moralo je pasti više od četiri pogotka.
Sesvete - Zagreb 1:4 28. kolo, 30. travnja - Sesvećani se masovno kladili na pobjedu Zagreba s 2 ili više razlike uz barem 4 postignuta gola s tim da su obje momčadi morale zabiti
Cibalia - Sesvete 5:0 29. kolo, 8. svibnja - igračima, treneru i sportskom direktoru Sesveta 40 tisuća eura za pobjedu Cibalie s 2 i više razlike uz barem 4 postignuta gola, a usput su gosti morali skriviti penal i primiti gol u ranoj fazi utakmice
Hajduk - Međimurje 4:1 29. kolo, 8. svibnja - igračima Međimurja i Darmopilovom menadžeru 35 tisuća eura za pobjedu Hajduka s 3 ili više razlike uz barem 4 postignuta gola te da oba sastava daju gol
NEUSPJELI POKUŠAJI NAMJEŠTANJA
Hajduk - Varteks 2:0 22. kolo, 27. ožujka - Varteks je trebao izgubiti s visokim ‘hendikepom’, ali na kraju su glavni akteri prijevare odustali od namještanja utakmice
Varteks - Dinamo 1:2 25. kolo, 14. travnja - igrači Varteksa odbili izgubiti s 2 ili više razlike, za što su trebali inkasirati 45 tisuća eura. Stoper Ivančić je uzeo novac, pa ga vratio
Lokomotiva - Međimurje 1:3 25. kolo. 14. travnja - igračima Međimurja ponuđen veliki novac da izgube s 2 ili više golova razlike, ali su odbili ponudu, neočekivano slavili u Maksimiru i produžili nadu u ostanak.
Sesvete - Lokomotiva 1:2 27. kolo, 24. travnja - Sesvećanima ponuđeno 40 tisuća eura za namještanje, ali dogovor nije realiziran. Bio je to jedini susret Seseveta u zadnjih osam kola koji nije namješten.To bi, valjda, značilo da ostatak ekipe nije slijedil organizatore namještanja osim u jednom slučaju, kaj pruža bar malo vedriji pogled na ovu tužnu, tužnu storiju. Inače, gol za Croatiu protiv Varteksa je dal Zubak iz penala nakon potpuno nepotrebnog povlačenja Agića od strane Balajića kad su gosti imali korner.  Od ostalog, nameće se pitanje kak se kladilo na Sesvete zabijaju gol Zagrebu, a Međimurje Hajduku, a nitko od igrača Hajduka i Zagreba nije pod sumnjom? I kak baš nije realizirana namještaljka Međimurja i Sesveta sa Lokomotivom, drugom momčadi Dinama?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bajs
Udruga prijatelja
Trebamo ČUDO....
|
 |
« Odgovor #17 na: 09. Lipanj 2010, 10:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
navek bumo s TOBOM išli, nikom TEBE nemo dali, jer da TE nam zemeju kak da SRCE bi NAM vkrali....
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #18 na: 09. Lipanj 2010, 10:06 » |
|
kazne vjerovatno AKO se dokaže bude,sad dal za klub,pojedince teško je reči...3 najstarija i naiskusnija igrača su pod istragom,3 igrača koja su čak i u hns odlazila da se pomogne varteksu,teško,šok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #19 na: 09. Lipanj 2010, 10:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bajs
Udruga prijatelja
Trebamo ČUDO....
|
 |
« Odgovor #20 na: 09. Lipanj 2010, 10:20 » |
|
http://www.evarazdin.hr/balajic-mumlek-i-ivancic-pod-istragom/ privedeni?
Ak se bude precednik držal riječi.... imamo slobodno mjesto!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #21 na: 09. Lipanj 2010, 10:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Superman
|
 |
« Odgovor #22 na: 09. Lipanj 2010, 10:59 » |
|
Nemam riječi. Kad smo mi tu lamentirali o 5:2 i sad o Šibeniku našli su se oni koji su nas uvjeravali da je nemoguće da su naši dečki takvi. A vidi ga sad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #23 na: 09. Lipanj 2010, 11:16 » |
|
čole se dvoumil potpisat novi ugovor,jer kao ima ponuda sam tak,da ne želi završit karijeru s klubom koji bu ispal u 2 ligu...da traži garanciju za plače igračima...nadam se da nije kriv,da je pošten da ne karijeru završil u kak je neko rekel NK.REMTINEC
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
leo
Glavni Moderator
VarTeks u srcu
|
 |
« Odgovor #24 na: 09. Lipanj 2010, 12:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matek
|
 |
« Odgovor #25 na: 09. Lipanj 2010, 12:57 » |
|
I onda se žaliti na nedobivene plaće.. Ma da! Imate plaću 26 000 eura po utakmici + još malo šetkaranja po kladionici i imate mjesecnu plaću u jednom danu.
Al' sve mi se čini da je Croatia Sesvete najviše zaradila. Ovo je sramotno, svako događanje koje ima veze sa prijevarom ima veze i sa Varteksom. Da mi je barem doživit jednom u životu da nas zaobiđu i da napokon mogu reći : "Napokon imamo pošteni klub" ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #26 na: 09. Lipanj 2010, 13:05 » |
|
ovak ,na prvu u marici,blijed ko krpa. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hrvoje
Udruga prijatelja
|
 |
« Odgovor #27 na: 09. Lipanj 2010, 17:41 » |
|
Ugl. Ako se dokaze namijestanje, klubovi mogu biti izbaceni u najnizi rang, tj. 3. zupanijsku ligu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Aykula
Vunbacitelj
Glavni Moderator
|
 |
« Odgovor #28 na: 09. Lipanj 2010, 17:43 » |
|
Kaj, sad je problem naša pobjeda od 4:1? Zamisli, pustili smo im da nam Zubak zabi gol. Neš ti kriminala. Uostalom ljudi, ak je to istina, zapitajte se samo kak bi vi reagirali da ne dobite plaču 7 mjeseci? I ko veli da neko ne namješta našim dečkima zbog odbijanja sudjelovanja u muljaži kontra Hajduka i Dinama? A da dogovaranja ima jasno je svakom, ali ima ga u svakoj pori našeg društva. Sad čekam da počnu privoditi ove koji imaju tetu na šalteru u banki pa nemora čekati u redu Stalnijim kladioničarima samo spomeni talijanske lige zadnjih 5 kola sa X koji iznosi "vrtoglavih" 1,3 i njihova reakcija je dovoljan komentar. Prvo pričekajmo konačan rezultat svega, jer ak su sudjelovali samo Međimurje,Varteks,Sesvete i Zadar onda je to jedno veliko bacanje prašine u oči.
Tak dugo dok im se ne dokaže za mene su oni LEGENDE kluba. Ma k***c, LEGENDE su i ak im se dokaže. Jer ti ljudi su mi omogučili jedne od najljepših dana u životu
A kaj se Morža dotikavlje, taj nema opče kaj govoriti. Ak mu je več srce tolko za Varteks kak sad nadobudno priča zakaj se onda ne pobrine da zaposlenici dobe neku plaču a ne da im več kasni 10 plača (posljednja je bila za kolovoz prošle godine)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Believer
Udruga prijatelja
Legenda, a ne zločinac!!
|
 |
« Odgovor #29 na: 09. Lipanj 2010, 18:27 » |
|
Bravo Aykula, sve potpisujem! LEGENDE!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Mi smo luđaci, i bit ćemo prvaci!"
A. Herjavec
|
|
|