Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
04. Rujan 2010, 23:46

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ivan Črepinko  (Posjeta: 864 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Debeli
Glavni Moderator
*

Tko o čemu, kurva o poštenju

« na: 03. Ožujak 2010, 09:13 »

Eto sad je čak i predsjednik NK Varteksa rekel da on kao četvrti direktor u klubu (direktor stadiona) baš i netreba a plaća 40.000 kuna mjesečno.

Kaj još više treba da ga šutiraju iz kluba kaj?kaj?kaj?kaj?kaj?kaj?kaj?kaj??

S obzirom da ima sve ključeve i zna sve rupe na stadionu vjerojatno je sve zaključal i onda se skril tak da niko nebre na stadion pa mu niko nebre niti uručiti otkaz, a on bogec je 24 sata na radnom mjestu. Još bude iskal i prekovremene.  LOL  LOL  LOL

Evidentirano

V A R T E K S   i samo  V A R T E K S
dedica
Ponos Sjevera
Udruga prijatelja
*

U MOM GRMU LEŽI ZEC

« Odgovor #1 na: 03. Ožujak 2010, 10:58 »

Nemrem vjerovati da Črepinko ima toliku plaću.
PA ZA KAJ?
Zato nam i je tak kad ima puno takvih uhljebljenih likova koji sišu, sišu, sišu dok sve ne posaugaju.

Evidentirano

IVAN UHOV - BEĆAR NAD BEĆARIMA
Debeli
Glavni Moderator
*

Tko o čemu, kurva o poštenju

« Odgovor #2 na: 03. Ožujak 2010, 11:05 »

Iz teksta (gdi Horvat govori o mazohistima na sportnetu) se jedino neda zaključiti da li svaki od četri direktora ima 40.000,00 kn bruto ili svi četri skupa imaju tolko ?
Evidentirano

V A R T E K S   i samo  V A R T E K S
Drc
VŽ City Crew
*

Prozvan neprijateljem

« Odgovor #3 na: 03. Ožujak 2010, 11:18 »

sumnjam da imaju svaki po 10 000,jer je nedavno u jednim novinama pisalo kak Jukic ima 20 i nesto tisucica mjesecno
Evidentirano

Jedino Varteks !
leo
Glavni Moderator
*

VarTeks u srcu

« Odgovor #4 na: 03. Ožujak 2010, 11:21 »

sumnjam da imaju svaki po 10 000,jer je nedavno u jednim novinama pisalo kak Jukic ima 20 i nesto tisucica mjesecno

Ak se ne varam bilo je spomenuto 24 000 kn.
Evidentirano
leo
Glavni Moderator
*

VarTeks u srcu

« Odgovor #5 na: 03. Ožujak 2010, 14:56 »

http://www.index.hr/sport/clanak/zaposlenici-varteksa-u-strajku-pod-upitnikom-utakmica-protiv-istre-iduceg-vikenda/478835.aspx

Odluku je u ime zaposlenika objasnio sindikalni povjerenik kluba Ivica Čerapinko, rekavši da to nije nikakva akcija protiv uprave, već kako je izgubljeno strpljenje zbog neisplate plaća i osnovnih dugovanja, te dodao kako u Varteksu svi imaju podršku igrača i trenera.
Evidentirano
Samba
NK Varteks Maniac

VARTEKS VARAŽDIN!!!

« Odgovor #6 na: 03. Ožujak 2010, 17:52 »

Nemrem vjerovati da Črepinko ima toliku plaću.
PA ZA KAJ?
Zato nam i je tak kad ima puno takvih uhljebljenih likova koji sišu, sišu, sišu dok sve ne posaugaju.

Sve ih pobacati na cestu! Ljudi nemaju po 7 mjeseci plaću, a ova gamad ima po 24 000 kuna plaću!!! I to za kaj? Kaj su ipak ti naši direktori napravili? Joj znam kaj - DUG!!!  Najrađe bih opsovao...
Pa dosta je više s tim! Kaj zbilja ne postoji nitko tko bi mogao napraviti reda u klubu - mislim na to da se klub počisti od smeća!
Evidentirano

VOLIM TE VARTEKSE!!!
isTok vž
Mladi član
*

« Odgovor #7 na: 03. Ožujak 2010, 17:58 »

Eto sad je čak i predsjednik NK Varteksa rekel da on kao četvrti direktor u klubu (direktor stadiona) baš i netreba a plaća 40.000 kuna mjesečno.

Kaj još više treba da ga šutiraju iz kluba kaj?kaj?kaj?kaj?kaj?kaj?kaj?kaj??

S obzirom da ima sve ključeve i zna sve rupe na stadionu vjerojatno je sve zaključal i onda se skril tak da niko nebre na stadion pa mu niko nebre niti uručiti otkaz, a on bogec je 24 sata na radnom mjestu. Još bude iskal i prekovremene.  LOL  LOL  LOL

i onda ti budi nogometaš danas Ne, i tužan sam zbog toga rađe idemo svi v direktore stadiona, oni imaju veče plače od predsjednika države DA!
ili je to samo kod nas
Evidentirano
mamamijaa
Ozbiljni Varteksov forumaš

« Odgovor #8 na: 03. Ožujak 2010, 19:19 »

nekad se isplatilo biti igrač NK Varteksa a sad se isplati biti direktor tam,ak imaju 3-4 možda trebaju još kojeg,ja sam trenutno na burzi  cerekane  cerekane
Evidentirano

kaj buš ti,bum i ja.........smješak
dedica
Ponos Sjevera
Udruga prijatelja
*

U MOM GRMU LEŽI ZEC

« Odgovor #9 na: 12. Ožujak 2010, 11:24 »

Ove plaće mi još nejdu u glavu (zgrozil kad sam videl koliku plaću ima npr. Črepinko). Ako su podaci o plaćama točno, onda je to sramota za Grad Varaždin i NK Varteks. Ti bokca, domar stadiona zarađuje više od Predsjednika države. I kak ne bu sve otišlo u ćurac?
Razmišljam o "običnim" ljudima koje svaki dan srećem i koji broje kunu po kunu da poplaćaju sve obaveze kaj trebaju. Razmišljam i o obrtnicima koji fino plaćaju Gradu i državi brojne doprinose, pa im na kraju mjeseca ostane par tisuća kuna za plaću.

PS. Nije Črep kriv. On je samo zgrabil kaj je mogel. Krivi su Klub i Grad koji su rad nekih ljudi višestruko precijenili i koji su u stvari omogućili ovakve tragikomično visoke plaće.

Zato klub i propada.

« Zadnja izmjena: 12. Ožujak 2010, 11:26 do dedica » Evidentirano

IVAN UHOV - BEĆAR NAD BEĆARIMA
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM