Gogo
Udruga prijatelja
|
 |
« Odgovor #15 na: 24. Prosinac 2009, 15:33 » |
|
Ma bilokaj, samo da idemo malo i van navijati hahaha
To će još biti i najbolje od svega, malo se pokazati vani. Ali realno gledajući, razina HNL-a svake godine pada i takva egzotika kao što je Moldavija ili Kazahstan će predstavljati veliki problem. Osim igračkoga i financijski problem. Lako se može desiti da financiranje puta u neki udaljeniji grad stvori poteškoće. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
backspin
|
 |
« Odgovor #16 na: 24. Prosinac 2009, 15:36 » |
|
To će još biti i najbolje od svega, malo se pokazati vani. Ali realno gledajući, razina HNL-a svake godine pada i takva egzotika kao što je Moldavija ili Kazahstan će predstavljati veliki problem. Osim igračkoga i financijski problem. Lako se može desiti da financiranje puta u neki udaljeniji grad stvori poteškoće.  za prave navijače nikad..a za klub.....hmmmmm 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dragon
|
 |
« Odgovor #17 na: 24. Prosinac 2009, 17:39 » |
|
kaj si s tim htel reči dragon...kaj je pak
ma ništ, držim fige dečkima, bil bi najsretniji kad bi prošli dalje, al neki igrači misle da nemamo šanse protiv šibenika.... vidjet ćemo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gogo
Udruga prijatelja
|
 |
« Odgovor #18 na: 24. Prosinac 2009, 18:40 » |
|
za prave navijače nikad..a za klub.....hmmmmm  Zato i pravi navijači jesu pravi navijači.  ma ništ, držim fige dečkima, bil bi najsretniji kad bi prošli dalje, al neki igrači misle da nemamo šanse protiv šibenika.... vidjet ćemo.
Ovo je još jedna tvoja ''dojava'' rezultata?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Yapa
|
 |
« Odgovor #19 na: 24. Prosinac 2009, 21:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Najdraži moj Varteks jedini za sve na svijetu ja dao te ne bi za ništ!!! ekipa \\isTok//
|
|
|
cofman
NK Varteks forumaš

|
 |
« Odgovor #20 na: 25. Prosinac 2009, 12:08 » |
|
samo nek oni slave......to je još bolje za naše igrače jer buju imali dodatnu motivaciju
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25. Prosinac 2009, 12:11 do cofman »
|
Evidentirano
|
I život svoj i sreću svu ja ostavit ću Varteksu......
|
|
|
Barfly
NK Varteks forumaš

|
 |
« Odgovor #21 na: 25. Prosinac 2009, 12:53 » |
|
Hehe...delaju ražanj...a Zec im je u šumi...nek se oni vesele....veselil se i slaven,a svi znamo kak su oni prešli!!  Nek se Varteks drži one stare od Doc Hollidaya..."došao je tiho i ušao u legendu"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam rođen samo zato da budem šonjo....da me šutiraju naokolo kao zvijer,da me svaka kreatura gazi ko što joj se digne....!!
|
|
|
|
Samba
|
 |
« Odgovor #22 na: 26. Prosinac 2009, 18:41 » |
|
Hehe...delaju ražanj...a Zec im je u šumi...nek se oni vesele....veselil se i slaven,a svi znamo kak su oni prešli!!  Nek se Varteks drži one stare od Doc Hollidaya..."došao je tiho i ušao u legendu" Veselil se i Karlovac... nesavladan u gostima do tekme s nama... rekao sam tada, kad smo njih prošli: KUP JE NAŠ! P.S. U finalu ćemo zgaziti Hajduka i to je to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VOLIM TE VARTEKSE!!!
|
|
|
|
ws ludbreg
|
 |
« Odgovor #23 na: 29. Prosinac 2009, 09:55 » |
|
sad dok imamo takvu šansu za kantu svi odlaze....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nicki
NK Varteks forumaš

|
 |
« Odgovor #24 na: 18. Ožujak 2010, 13:44 » |
|
Nadam se da bu nas barem 50 u Sibeniku na polufinalu kupa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Samba
|
 |
« Odgovor #25 na: 19. Ožujak 2010, 00:33 » |
|
Jel živimo u Hrvatskoj? Živimo! Bude li možda Zec ili eventualno Šibenik kažnjen? Ako i budu to bude kaznica od kakvih 5 000 ili 10 000 kuna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VOLIM TE VARTEKSE!!!
|
|
|
kobza
BRONX ZIVI VJECNO!!!!!!
NK Varteks Ovisnik

ZAR SAM POGRIJESIO KAD SAM SE SMIJAO!?
|
 |
« Odgovor #26 na: 19. Ožujak 2010, 11:34 » |
|
gubimo u kupu pobjedujemo u prvenstvu sibenik...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matek
|
 |
« Odgovor #27 na: 19. Ožujak 2010, 12:32 » |
|
gubimo u kupu pobjedujemo u prvenstvu sibenik...
Prvo sam se pital : "kak to da on već ima prek 1000 postova?" al sad vidim da jedno te isto pišeš na sve moguće teme. Bot  Teško moremo kaj napravit u Šibeniku , u gostima igramo kak igramo i još to kod njih. Iznimno bude teško , ali nesmemo zaboravit da i polufinale nije mala stvar s obzirom u kakvoj smo situaciji. Bila odlična tekma protiv Karlovca i sve u svemu ja sam ponosan na trud uložen u kupu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nicki
NK Varteks forumaš

|
 |
« Odgovor #28 na: 21. Ožujak 2010, 13:53 » |
|
Svi znamo da u srijedu igramo prvu tekmu POLUFINALA hrvatskog kupa,tekmu koja može spasiti ovu sezonu.Šibenik se več vidi u finalu,ALI zato smo mi tu da im poremetimo planove.Ulaskom u finale nam se otvaraju vrata europe. Zato pozivamo SVE navijače i ljubitelje Varteksa da napravimo pravi ugođaj na Šubićevcu!
Ovo je jedna od ONIH tekmi!
KUP KUP KUP JE NAŠ!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
simba
Udruga prijatelja
SYLFC
|
 |
« Odgovor #29 na: 23. Ožujak 2010, 21:59 » |
|
Šibenik ko Titanik!!! potopite ih momci!!! Ovo je jedna od ONIH tekmi!
KUP KUP KUP JE NAŠ!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bolje umrijeti od litre nego od kapi
|
|
|