Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
05. Rujan 2010, 00:04

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: "Otpisani" - nova sramota Varteksa ili nesposobna uprava 3  (Posjeta: 4001 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
njegac
White Stones 1990
*

« Odgovor #45 na: 23. Kolovoz 2009, 19:27 »

quisco ja te ne kužim. vidim da u puno stvari imaš prav i to ti priznam no zakaj nekoga napadaš ako ima drugačije mišljenje. bolje ne komentirati. svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoje zaključke. isto tako kao moderator treba spriječiti potenciranje svađe a ne "dolijevati" ulje na vatru jer čim se ljudi na forumu bune (konkretno tema "Veliki gazde na forumu") znači da nekaj ne štima. Konkretno tu se ne radi o tebi. Znam da si stariji kojih 30-tak godina od mene i svi će reći kaj će ovaj klinac govoriti. Ovo nije uvreda nego dobronamjerna kritika i nadam se da budeš ju prihvatil kao takvu.

a vi dečki ipak bi mogli imati malo poštovanja prema starijem! naravno to ne znači da se trebate slagati s nečijim mišljenjima te da nesmijete iznositi svoje no umjerenost bi bila poželjna!

neg da se vratim na temu. po meni svake godine iz nogometne škole izlaze neki "otpisani" no takva je realnost i to bude se svake godine događalo, a i po meni "preseljenje" "trenutnih Otpisanih" na slobodu nije ni tako loša stvar no moglo se je to na neki bolji i prihvatljiviji način riješiti, a ne ovako ih "istjerati"!
Evidentirano

Uprava pederi, Varteksa ste sjebali...
Quisco
Gost
« Odgovor #46 na: 23. Kolovoz 2009, 19:31 »

quisco ja te ne kužim. vidim da u puno stvari imaš prav i to ti priznam no zakaj nekoga napadaš ako ima drugačije mišljenje. bolje ne komentirati.
sorry, ali ja ne vidim da sam nekoga napal zato kaj ima drugačije mišljenje.
to kaj sam međimurcu rekel da laže ne smatram napadom. nego iznošenjem istine, koja bude nekome pomogla da shvati njegov stav. i ne boj se. pročitaj njegov post još par put. to nije retorika 15-godišnjaka. prije bi rekel da je tata u pitanju. kak misliš da možeš vjerovati nekome ko veli da ima 16 godina, ako je lagal kad veli da je iz varaždina?

a sve dalje kaj sam napisal su pitanja koja proizlaze iz njegove tvrdnje (napada na mene) da sam nesportski bla, bla, bla...
Evidentirano
Zizou
Udruga prijatelja
*

VARTEKS VJEČNO U SRCU!

« Odgovor #47 na: 23. Kolovoz 2009, 19:40 »

Cecura bi ocito trebal proci tecaj  pedagoskog odgoja,jer pristup odnosno postovanje prema klincima prvenstveno ko ljudima mu je na katastrofalnoj razini.
Sramota da takav trenira mlađe uzraste NK Varteksa.
Jos nisam cul da trener predbacuje igracu suparnicke momcadi  kaj igra borbeno,a ono za Srbiju bolje da ne komentiram.

Evidentirano

NEDAMO VARTEKS!!!
luka vz
Iskusni Varteksov forumaš

Dani ponosa i slave:Aston Villa 2 Varteks 3

« Odgovor #48 na: 23. Kolovoz 2009, 20:56 »

quisco ja te ne kužim. vidim da u puno stvari imaš prav i to ti priznam no zakaj nekoga napadaš ako ima drugačije mišljenje. bolje ne komentirati. svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoje zaključke. isto tako kao moderator treba spriječiti potenciranje svađe a ne "dolijevati" ulje na vatru jer čim se ljudi na forumu bune (konkretno tema "Veliki gazde na forumu") znači da nekaj ne štima. Konkretno tu se ne radi o tebi. Znam da si stariji kojih 30-tak godina od mene i svi će reći kaj će ovaj klinac govoriti. Ovo nije uvreda nego dobronamjerna kritika i nadam se da budeš ju prihvatil kao takvu.

a vi dečki ipak bi mogli imati malo poštovanja prema starijem! naravno to ne znači da se trebate slagati s nečijim mišljenjima te da nesmijete iznositi svoje no umjerenost bi bila poželjna!

neg da se vratim na temu. po meni svake godine iz nogometne škole izlaze neki "otpisani" no takva je realnost i to bude se svake godine događalo, a i po meni "preseljenje" "trenutnih Otpisanih" na slobodu nije ni tako loša stvar no moglo se je to na neki bolji i prihvatljiviji način riješiti, a ne ovako ih "istjerati"!

apsolutno se slažem s tobom njegac.  DA!
Evidentirano

cbrobi
Novi član

« Odgovor #49 na: 23. Kolovoz 2009, 23:30 »

Već duže vrijeme pratim ovu temu o školi nogometa i moje predstavljanje i pisanje samo je odgovor na predstavljanje nekog tko je Prle od 17 godina, i voli sve kaj vole mladi ...i nije fer. Znamo svi sve.  Konačno, djeca se samo igraju, oni su svi dobri prijatelji. Najveće bogatstvo koje ta djeca imaju su bezbrojni sati utrošeni na svježem zraku i travnjaku, umjesto za kompjuterom ili  na ulici, kafićima. Neprocjenjivo!
Na kraju želim puno uspjeha i malo ozljeda svim malim i velikim sportašima, za koga god igrali.
A za naš Varteks   Tooooooo!
Evidentirano
Quisco
Gost
« Odgovor #50 na: 24. Kolovoz 2009, 00:17 »

svi znaju sve, pa znači nema potrebe više ništ ni govoriti.
super kaj su izneseni kvalitetni argumenti.

uglavnom, o igri kadeta i juniora varteksa možete razgovarati na za to primjerenoj temi, a ovu ključam.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM