Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
08. Rujan 2010, 03:44

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 [2] 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 1. HNL 2009/10.  (Posjeta: 5284 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dr.Frankestein
Udruga prijatelja
*

NADA NIKAD NE UMIRE

« Odgovor #15 na: 04. Srpanj 2009, 15:35 »

Doznal sam da se sve utakmice igraju SUBOTOM u 20:00 h, a derbi kola NEDJELJOM u 20:15 te emisija volim nogomet će biti Subotom od 20:00 do 23:00! Po meni ovo je veoma pametno  Tooooooo!
...užas termin, najgori kaj more biti, barem za mene... Moram čim prije završiti autoškolu jer po ovome nebum videl niti jednu tekmu, pa koga bum našel u subotu navečer da ide gledat ovaj Varteks ?   tužan sam
 A sad hoću pivo...
Evidentirano

NEMA  PREDAJE !!!
                          uvijek optimist
Hrvoje
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #16 na: 05. Srpanj 2009, 11:40 »

A dobro, bar budu utakmice u vecernjem terminu, to je uvijek barem na pocetku ljepse za pratiti Tooooooo!
Evidentirano
Fotić
1990
White Stones 1990
*

Varteks Varaždin - Bronx

« Odgovor #17 na: 05. Srpanj 2009, 12:24 »

je samo kaj neznam ko bu dal lovu za rasvjetu  sramim se
Evidentirano
Zizou
Udruga prijatelja
*

VARTEKS VJEČNO U SRCU!

« Odgovor #18 na: 05. Srpanj 2009, 12:50 »

je samo kaj neznam ko bu dal lovu za rasvjetu  sramim se

pa grad bu dal lovu. Razvedri se,prijatel!
Evidentirano

NEDAMO VARTEKS!!!
Marx
Iskusni Varteksov forumaš

Budimo solidarni s bogatima

« Odgovor #19 na: 06. Srpanj 2009, 21:10 »

Grad??

Koji Grad??

Pa, Grad Varaždin nema ni za plaće svojih djelatnika...
Evidentirano

Summer breeze makes me feel fine
Blowing through the jasmine in my mind

J.V. wherever you are
Zizou
Udruga prijatelja
*

VARTEKS VJEČNO U SRCU!

« Odgovor #20 na: 06. Srpanj 2009, 23:24 »

Grad??

Koji Grad??

Pa, Grad Varaždin nema ni za plaće svojih djelatnika...

kuzis ironiju,ne? smješak
Evidentirano

NEDAMO VARTEKS!!!
markan
NK Varteks forumaš
**

« Odgovor #21 na: 07. Srpanj 2009, 20:05 »

kolko sam cuo liga 16 će se održati barem dvije godine. Ispada troje klubova, a derbi će se igrati nedjeljom.
Evidentirano
mago
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #22 na: 07. Srpanj 2009, 22:18 »

kolko sam cuo liga 16 će se održati barem dvije godine. Ispada troje klubova, a derbi će se igrati nedjeljom.

Di si to čul? Liga 16 se planira ukinuti po hitnom postupku i najvjerojatnije se bu išlo na Ligu 10, samo je pitanje dal već od sljedeće sezone ili buju napravili neki prijelaz s Ligom 12 jer bi ipak bilo malo preveč da ispadne skoro pol lige u jednoj sezoni. Liga 16 je bila štimčeva podmuklost za skupljanje poena koji buju mu trebali kad krene napasti Bilićevu poziciju nakon kaj ovaj ode.

A ovo za derbi nedjeljom nisi rekel ništ novo, to se zna već odavno.
Evidentirano

1. HNL 2009/10 - Circus World
njegac
White Stones 1990
*

« Odgovor #23 na: 07. Srpanj 2009, 22:53 »

Di si to čul? Liga 16 se planira ukinuti po hitnom postupku i najvjerojatnije se bu išlo na Ligu 10, samo je pitanje dal već od sljedeće sezone ili buju napravili neki prijelaz s Ligom 12 jer bi ipak bilo malo preveč da ispadne skoro pol lige u jednoj sezoni. Liga 16 je bila štimčeva podmuklost za skupljanje poena koji buju mu trebali kad krene napasti Bilićevu poziciju nakon kaj ovaj ode.

A ovo za derbi nedjeljom nisi rekel ništ novo, to se zna već odavno.

ovo da će se liga održati barem 2 godine je najavio novi predsjednik Udruge Prvoligaša Markulin! A ako sljedeće godine 2010./2011. svi klubovi dobe licencu za stadion onda će se možda i dalje! U provjerenost ovih informacija nemogu garantirati no tako se barem priča!
Evidentirano

Uprava pederi, Varteksa ste sjebali...
mago
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #24 na: 08. Srpanj 2009, 11:41 »

ovo da će se liga održati barem 2 godine je najavio novi predsjednik Udruge Prvoligaša Markulin! A ako sljedeće godine 2010./2011. svi klubovi dobe licencu za stadion onda će se možda i dalje! U provjerenost ovih informacija nemogu garantirati no tako se barem priča!

Ko je tu lud? Dva tjedna pričaju jedno i sad opet prek noći promijene ploču? Neznam kakvog ovo smisla ima, ali o kakvim licencama oni pričaju? Ove sezone bumo imali bar 3 slučaja TŠK...
Evidentirano

spalicius
20.07.2001. - 20.07.2008.
Udruga prijatelja
*

Varteks će jednog dana igrati Ligu prvaka!

« Odgovor #25 na: 08. Srpanj 2009, 13:26 »

Ko je tu lud? Dva tjedna pričaju jedno i sad opet prek noći promijene ploču? Neznam kakvog ovo smisla ima, ali o kakvim licencama oni pričaju? Ove sezone bumo imali bar 3 slučaja TŠK...

zaboravljaš jednu važnu činjenicu. Prije dva tjedna Udruga prvoligaša je imala 12 članova skupštine a sad ih ima 16. Od tih 16, njih minimalno 8 je zainteresirano da ostane Liga 16 (između ostalog tu smo i mi a ostali su 4 nova prvoligaša, Sesvete, Inter i Zadar. I našel bude se sigurno još jedan koji je svjestan da smanjenje lige može značiti i drugu ligu za njegov klub). Zato nagla promjena mišljenja i stavova.
Evidentirano

VARTEKS ĆE IGRATI U LIGI PRVAKA!
Superman
NK Varteks Ovisnik

BRIXTON UNITED

« Odgovor #26 na: 08. Srpanj 2009, 14:55 »

Mene je Varteks naučil da mi se nek jebe kakva bu liga.
Mi smo prvoligaš bili i to bumo ostali.
Treba na otvaranju prvenstva 24. u 20:00 maznuti Inter u Zaprešiću i biti prvi jedan dan ( za samopouzdanje  namigujem )
Evidentirano

njegac
White Stones 1990
*

« Odgovor #27 na: 08. Srpanj 2009, 15:02 »

Licenca za stadion. Da mogu igrati prvoligaške utakmice na DOMAĆEM stadionu, a ne na tuđim!
Evidentirano

Uprava pederi, Varteksa ste sjebali...
mago
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #28 na: 08. Srpanj 2009, 18:18 »

Licenca za stadion. Da mogu igrati prvoligaške utakmice na DOMAĆEM stadionu, a ne na tuđim!

Znam o kojim licencama pričaju, samo sam htel reći da nema šanse da 16 klubova ima prvoligaške uvjete. I gotovo. A pogotovo se stadioni neju popravljali sad dok se u državi nema ni za plaće ni penzije.
Evidentirano

Filip
NK Varteks Ovisnik

« Odgovor #29 na: 09. Srpanj 2009, 15:21 »

Zna ko možda u kolko sati su utakmice Varteksa sad na ovom turniru u Čakovcu za vikend? (petak,subota,nedelja)
Evidentirano

stay united
 Str: 1 [2] 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM