|
Quisco
Gost
|
 |
« na: 05. Rujan 2008, 10:34 » |
|
25.09. bude godinu dana od tužnog događaja, tragične smrti mladog nogometaša varteksa, matea vajagića.
još krajem prošle godine je prezentirana ideja da se napravi memorijalni turnir koji bi nosil njegovo ime, međutim, budući da je bilo zamišljeno odrađivanje memorijala s klubom, a iz kluba osim pohvala za ideju nije napravljeno ništ drugo, ove godine je na inicijativu nekolicine mateovih prijatelja i suigrača pal dogovor između udruge mladih bronx i udruge prijatelja nk varteks da se napravi memorijalni malonogometni turnir.
zamišljeno je da se održava na istom terenu na kojemu turnir održavaju i stonesi, a pravo nastupa bi imali igrači rođeni 1992. godine i mlađi. zavisno o broju ekipa, igralo bi se 2x10 ili 1x15 minuta. svaka ekipa bi brojila 10 igrača. više detalja budete saznali slijedeći tjedan, kad budu se dogovorili neki detalji bez kojih se turnir ne može organizirati.
trenutno su najavljene ekipe sastavljene od njegovih prijatelja i suigrača iz bronxa, ali i iz okolnih mjesta, a nastupiti bi trebala i ekipa sastavljena baš od njegovih suigrača iz 1994. godišta. ako ima zainteresiranih ekipa koje zadovoljavaju kriterije starosti, ovdje se možete pribilježiti i eventualno dogovoriti nastup.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Quisco
Gost
|
 |
« Odgovor #1 na: 05. Rujan 2008, 12:06 » |
|
drago mi je da mogu reći da je u klubu inicijativa, odnosno ograniziranje memorijalnog turnira posvećenog mateu, naišlo na jako dobar odaziv. i da se bude klub uključil.
od direktora škole nogometa nk varteks, g. jagačića smo dobili potvrdu da bude se (ako bude potrebno) omogućilo matovim bivšim suigračima da kao ekipa sudjeluju na turniru (dakle, da ih se oslobodi nastupa u kadetskoj ligi tog dana, ako bude potrebno). uz to, klub bude osigural prijelazni pehar za pobjednike turnira, te po 10 medalja koje budu dobile prve tri ekipe. uz to, izražena je volja da se klub uključi i dugoročnije, o čemu bi se nastavili razgovori naknadno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kobza
BRONX ZIVI VJECNO!!!!!!
NK Varteks Ovisnik

ZAR SAM POGRIJESIO KAD SAM SE SMIJAO!?
|
 |
« Odgovor #2 na: 05. Rujan 2008, 12:26 » |
|
evo da i ja dodam par rijeci posvecenih ovoj temi za turnir...
Prvo bi se stel zahvaliti quiscu na njegovoj velikoj zelji i pomoci pri organizaciji turnira...
dakle.quisco je sve napisal.ko zeli sudjelovati na turniru moze se javiti meni ili quiscu na PP.
pozovite prijatelje iz drugih kvartova nek si naprave ekipu ili ekipe i dojdeju.
po gradu budu naljepljeni plakati vezani uz turnir,pa sve detalje budete tam mogli procitati,a ako nekoga nekaj zanima more mene ili quisca pitati...
drago mi je da se bu i Varteks ukljucil u organizaciju turnira,jer ipak je mateo bil njihov igrac.
Turnir se bu odrzal 28.09.
evo to je od mene za sad sve...pozdrav i prijavite se...
BLUE IS THE COLOR,FOOTBALL IS THE GAME!
edit: budući da je sve izglednije da budemo si sve troškove namirili na drugi način, mislim da nema potrebe za kotizacijom na memorijalnom turniru. pa sam ti ispravil post.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 05. Rujan 2008, 12:50 do Quisco »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Quisco
Gost
|
 |
« Odgovor #3 na: 23. Rujan 2008, 20:08 » |
|
1. memorijalni turni "mateo vajagić" bude se održal u nedjelju, 28.09.2008. godine na betonskom rukometnom igralištu varteksa. službeni dio turnira bude započel u 10:00 sati svetom misom zadušnicom u crkvi dobroga pastira (kod groblja), a prva utakmica bude u 11:00 sati. na turniru budu sudjelovali mateovi prijatelji i suigrači okupljeni u slijedeće ekipe: bronx šesta vž novi marof varteks 94 sloboda vž podravina 2.f sa meca nedeljanec čolo a pravo nastupa imaju dečki rođeni 1992. godine i mlađi. izvlačenje skupina bude sutra, 24.09.2008. u 19:00 sati u kontri. pozivaju se predstavnici ekipa da dođu na izvlačenje, gdje budu upoznati sa satnicom odigravanja utakmica. u ime organizatora turinira zahvaljujem za pomoć: nogometnom klubu varteks, rukometnom klubu varteks di caprio, gradu varaždinu, savjetu mladih grada varaždina, vindiji dd, dermi dd, zagrebačkoj pivovari, red bullu, varsatex d.o.o.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 23. Rujan 2008, 20:15 do Quisco »
|
Evidentirano
|
|
|
|
kobza
BRONX ZIVI VJECNO!!!!!!
NK Varteks Ovisnik

|
 |
« Odgovor #4 na: 23. Rujan 2008, 22:40 » |
|
evo ja bi stel se isto zahvaliti svima gore navedenima...Quisco je sve napisal vezano uz turnir. dojdite svi koji imate i koji nemate ekipu na turnir,svi ste pozvani i nadam se da bumo se svi skupili u sto vecem broju u cast MATEU koji nas je prerano napustil...
edit: kobza, moral sam ti obrisati drugi dio posta. pa nebumo se mi organizatori međusobno hvalili.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 24. Rujan 2008, 07:01 do Quisco »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pix
White Stones 1990
Ko te ima,taj te nema
|
 |
« Odgovor #5 na: 24. Rujan 2008, 18:20 » |
|
Ajd na turnir gledat malo, i naravno navijat za Novi Marof "Kaucija" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I denes mi veli mati: Glej koliki bik si!
|
|
|
|
Filip
|
 |
« Odgovor #6 na: 24. Rujan 2008, 20:56 » |
|
Ajd na turnir gledat malo, i naravno navijat za Novi Marof "Kaucija"  Evo i ja sam se ubacil (bar mi je tak Pix rekel  ) New Marof ''Kaucija'' ?? kaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
stay united
|
|
|
gliSta<ba>
Udruga prijatelja
Za koga??? Za koga??? Za Varteks i za Boga
|
 |
« Odgovor #7 na: 24. Rujan 2008, 21:04 » |
|
brutala,, to osvajamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
W.S.N.M.
SAMO NAS NEBO RASTAVIT MOŽE
Varteks 4ever
|
|
|
kobza
BRONX ZIVI VJECNO!!!!!!
NK Varteks Ovisnik

|
 |
« Odgovor #8 na: 24. Rujan 2008, 22:21 » |
|
lol...vidim decki nabrijani ste.tak treba!nadam se da bute bolji na terenu nek na sanku,jer znam da ste na sanku dobri,a za teren neznam.bute pokazali ne?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Quisco
Gost
|
 |
« Odgovor #9 na: 25. Rujan 2008, 11:05 » |
|
jučer u 19:00 sati je u kontri (kak je i najavljeno) održano izvlačenje grupa na turniru, u prisustvu predstavnika nekoliko ekipa.
pošto na turniru sudjeluje 9 ekipa, podijeljeni su u tri skupine po tri ekipe, a predstavnici ekipa su izvlačili grupu i broj u grupi pod kojim budu nastupali. nakon izvlačenja situacija je slijedeća:
grupa a:
a1 - varteks '94 a2 - podravina a3 - 2. f s mec-a
grupa b:
b1 - nedeljanec b2 - bronx b3 - sloboda
grupa c:
c1 - čolo c2 - novi marof c3 - šesta vž
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Quisco
Gost
|
 |
« Odgovor #10 na: 25. Rujan 2008, 11:13 » |
|
izvlačenjem skupina i mjesta u skupina, saznali smo i raspored takmičenja.
prva utakmica počinje u 11:00, a onda turnir teče dalje ovim redom:
11:00 varteks ’94. – podravina (a1 – a2)
nedeljanec – bronx (b1 – b2)
čolo – novi marof (c1 – c2)
podravina – 2. f s mec-a (a2 – a3)
bronx – sloboda (b2 – b3)
novi marof – šesta vž (c2 – c3)
varteks ’94. – 2. f s mec-a (a1 – a3)
nedeljanec – sloboda (b1 – b3)
čolo – šesta vž (c1 – c3)
tri prvoplasirane ekipe po skupinama i najbolja drugoplasirana budu razigravali u polufinalu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Filip
|
 |
« Odgovor #11 na: 25. Rujan 2008, 16:04 » |
|
grupa c:
c1 - čolo c2 - novi marof c3 - šesta vž
U je... šesta. Igram protiv svojih  Nerem vjerovati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
stay united
|
|
|
Jasmin
Mladi član
|
 |
« Odgovor #12 na: 26. Rujan 2008, 16:52 » |
|
grupa a:
a1 - varteks '94 a2 - podravina a3 - 2. f s mec-a
skupinu prolazimo 100 %... a dalje... hm... Piva f Piccolu i zajebancija...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja tu ništ ne kužim
|
|
|
Drc
VŽ City Crew
Prozvan neprijateljem
|
 |
« Odgovor #13 na: 26. Rujan 2008, 20:54 » |
|
skupinu prolazimo 100 %... a dalje... hm... Piva f Piccolu i zajebancija...
Pretpostavljam da igras.A igrati smiju djecaci rodeni 92. i mladi. Kakva piva decec bozji  Naravno da dolazim pogledati turnir.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jedino Varteks !
|
|
|
Jasmin
Mladi član
|
 |
« Odgovor #14 na: 26. Rujan 2008, 21:10 » |
|
Pretpostavljam da igras.A igrati smiju djecaci rodeni 92. i mladi. Kakva piva decec bozji  Naravno da dolazim pogledati turnir. Pa lako nekoga najdemo... ak ne jbg.... koka kola...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja tu ništ ne kužim
|
|
|
|