dr.Frankestein
Udruga prijatelja
NADA NIKAD NE UMIRE
|
 |
« na: 06. Travanj 2008, 11:12 » |
|
Budući da se bliži nova sezona, i postaji realna mogučnost da Varteks ponovno zaigra u europi, i da je prošlo deset godina varteksova nastupanja u euronatjecanjima predlažem da izaberemo varteksovu euro ekipu desetljeća. Budući da stalno čitam da su moderatori, webmasteri zauzeti poslovima odlučil sam uzeti posao u svoje ruke, tj. Prosim gospodu moderatore da se uključe u biranje, ali da zbrajanje svih prijedloga, i tomu slično prepuste meni.Pravila su jednostavna. Birate varteksovu eurokipu desetljeća u formaciji 4-4-2 i nikako drugačjie, i osim tog na kraju birate najboljeg igrača varteksovih euronatjecanja. Budući da sam se lijepo potrudil, prosil bih da se svi uključite u biranje ekipe. Dolje je popis nekih od igrača koje možete uvrstiti u ekipu.
vratari:: Rumbak, Solomun,Mrmić,Mađarić,Vasilj,Mance,Koprić,... Obrana:Balajić,Režić,Kastel,Tukser, ,Beli,Ivanković, ,Madunović, ,Gregorić, ,Granić,Kristić,Andričević,Ivančić,Polovanec,Fumić,Pokrivač,Ipša,Lučić,V.Vuk,Dalić,... Veza:Sabolčki, Hrman,Mumlek,Posavec,Mužek, Horvat,Šafarić,Mukaj,Jančevski,Huljev,Mujanović,Melnjak,Vučković,Vukman,Jertec,Plantić, Jurčević, Golik,Težački,... Napad:Karić,Besek,Kamberović,Matas,Bjelanović,Sklepić,Drobne,Halilović,Kresinger,Benko,Petričević,Pavličić,Jolić,Kardum,Mohorović, Novinić,... Moj prijedlog: Vratar: Solomun Obrana: Pokrivač, Dalić, Granić, Madunović Veza: Hrman,Mumlek,Šafarić,Sabolčki Napad: Bjelanović, Besek Najbolji igrač: Mumlek
P.S. Gore nisu navedeni svi igrači koji su predstavljali varteks na europozornicama, neka vam gore navedeni popis služi kao podsjetnik, i izostavljene igrače možete uvršatavat u varteksovu europsku ekipu desetljeća, jedini uvjet je da je bio na spisku za bilo koju varteksovu intertoto ili kup uefe utakmicu. Ako sam negdje pogriješl, prosil bih da ispravite grešku. Glasanje traje 1 mjesec, i biranju se pridružite svi registrirani članovi NKV foruma. HVALA
|