Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
08. Rujan 2010, 03:20

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 ... 32 33 [34] 35 36 37   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nesposobna uprava 2  (Posjeta: 36247 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kiko_vz
Mladi član
*

NEDAMO V A R T E K S !

« Odgovor #495 na: 03. Srpanj 2010, 22:37 »

NESPOSOBNA UPRAVO ODLAZI!!! ljut  VARTEKS,VARTEKS!!! Tooooooo!
Evidentirano
Zizou
Udruga prijatelja
*

VARTEKS VJEČNO U SRCU!

« Odgovor #496 na: 07. Srpanj 2010, 10:57 »

Bravo "majstori"  Samo naprijed
Al bitno da su džepovi puni,to jako dobro znate kak se dela.
Koga vise briga za Varteks i njegov renome,jel da?
E ne bu to tak lako islo kak ste si vi zamislili.

NEDAMO VARTEKS!!!!!!!
« Zadnja izmjena: 07. Srpanj 2010, 14:45 do Zizou » Evidentirano

NEDAMO VARTEKS!!!
Debeli
Glavni Moderator
*

Tko o čemu, kurva o poštenju

« Odgovor #497 na: 07. Srpanj 2010, 13:14 »

I za to neko dobiva plaču kaj?kaj?kaj???

Evidentirano

V A R T E K S   i samo  V A R T E K S
kiko_vz
Mladi član
*

NEDAMO V A R T E K S !

« Odgovor #498 na: 07. Srpanj 2010, 13:43 »

http://www.sportnet.hr/vijesti/400061/nogomet-1-hnl/varazdin-i-dalje-varteks

HA,HA,HA......MALO NAS JE AL NAS IMA,NEDAJ SE VARTEKS I OSTANI SA NAMA!!! Tooooooo!
Evidentirano
kiko_vz
Mladi član
*

NEDAMO V A R T E K S !

« Odgovor #499 na: 17. Srpanj 2010, 14:48 »

zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest
Evidentirano
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #500 na: 17. Srpanj 2010, 14:53 »

zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest zločest
who?
nego...glupo ti je otvoriti topic pa onda glupost napišeš unutra.
imaš desetak topica koji već govore o ovome...
Evidentirano

zkosca39
Novi član

« Odgovor #501 na: 20. Srpanj 2010, 21:16 »

Budale i svi su nesposobni ako nembreš namaknuti lovu onda odi iz kluba bu drugi došel i on bu probal to napraviti ako ne on onda treći. Jako sam ljut!
Evidentirano
dr.Frankestein
Udruga prijatelja
*

NADA NIKAD NE UMIRE

« Odgovor #502 na: 21. Srpanj 2010, 20:18 »

http://www.sportnet.hr/vijesti/400758/nogomet-1-hnl/u-prvo-kolo-bez-hojskog-i-punceca

"a kako će se zvati stadion još se ne zna, jer direktor Goran Jukić još nije uspio doći do direktora tvornice da s njime porazgovara o mogućnosti da stadion zadrži svoje trenutno ime. "

Iz dana u dan mi se sve više gadite. Baš me zanima dal budu uspijeli pronaći novce da sponzoriraju vađenje stolaca na istoku da izbrišu svaki spomen na ime Varteks.  Bolestan
Evidentirano

NEMA  PREDAJE !!!
                          uvijek optimist
RIBICA
Mladi član
*

« Odgovor #503 na: 23. Kolovoz 2010, 10:53 »

...pa ak neko zna već,bar po Vašem komuniciranju ovdje,neka veli kak nabaviti lovu i dobroga sponzora.....lako je pisati tu bedastoće....ako neko zna način nek dojde u klub....vrata su uvjek otvorena.....lako se ovdje praviti pametan,dajte dođite u stvarnost!!!!! Ne, i tužan sam zbog toga
Evidentirano
Ces
Ozbiljni Varteksov forumaš

NK VARTEKS Varaždin

« Odgovor #504 na: 23. Kolovoz 2010, 11:10 »

E Dudek, Dudek...
Lakše bi ti bilo potpisati za sponzora Coca-Colu nego UĆI u klub (kak ti veliš).
Pa vidiš da gamad već godinama nije potpisala ni jednog sponzora (osim CO-a). Naravno da nisu kad imaju upute od gradonačelnika (koj ih je i postavil) da ugase klub.
Moremo mi urlati, ili se ne pojavljivati na tekmama, ali tek kad padne sadašnja gradska vlast, tek onda možemo razmišljati o smjeni uprave kluba, i boljim danima.

P.S. ne interesira me politika, jedino bolje sutra za Varteks.
Evidentirano

Od 1918.g. do danas, pod imenom TIVAR pa zatim VARTEKS d.d., tvornica je prehranila i bila drugi dom desecima tisuća Varaždinaca. Danas u vrijeme krize i procvata sebičnog profiterstva, gradskim dužnosnicima zapelo je za oko atraktivno zemljište, te je sve pod imenom VARTEKS postalo neizdrživ teret.
Kapelnik
White Stones 1990
*

« Odgovor #505 na: 23. Kolovoz 2010, 12:24 »

...pa ak neko zna već,bar po Vašem komuniciranju ovdje,neka veli kak nabaviti lovu i dobroga sponzora.....lako je pisati tu bedastoće....ako neko zna način nek dojde u klub....vrata su uvjek otvorena.....lako se ovdje praviti pametan,dajte dođite u stvarnost!!!!! Ne, i tužan sam zbog toga
Mi smo navijači i nije naš posel tražiti sponzora i nabavljati lovu, to moraju raditi ljudi koji su za to plaćeni, sami su se pogurali na mjesta na kojima jesu i nikog drugog ne puste blizu. Vrata su najčešće zatvorena, u radno vrijeme od 8 do 15 od pet pokušaja garantiram da u četiri sto posto ne budeš u kloubu našla nijednog od direktora, ovaj sportski ti se barem javi na mobitel, a ovi ostali niti to, a jako dobro su plaćeni, pa ak već ništ ne rade da bar budu na radnom mjestu dok je radno vrijeme. Ne moram se praviti pametan, ja to jesam i imam svoj stav i mišljenje o uništavanju kluba i jasno sam ga izrekel i iza njega stojim, za razliku od njih, kojima je jedini problem bil ime kluba, a to ime je bilo jedino vrijedno s čim se je moglo trgovati i tražiti sponzore na adekvatan način, a ne ovak kak se to dosad (ne)radi. Očito je da ljudi koji misle da mogu voditi klub ne žive u stvarnosti, sve su to paraziti koji nemaju dana radnog staža na nekom normalnom radnom mjestu gdje se treba potruditi za plaću, već žive od državnog proračuna cijeli život i to je osnovni razlog zakaj klub ne funkcionira.
I molim te ne seri više.
Evidentirano
PILA77
Iskusni Varteksov forumaš

« Odgovor #506 na: 23. Kolovoz 2010, 13:59 »

kaj si to ti jukić? šokiran sam
Evidentirano

I ŽIVOT SVOJ...
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #507 na: 23. Kolovoz 2010, 16:36 »

kaj si to ti jukić? šokiran sam
Precednik skupštine...
velikom glavom i brkom...
rešiš ga se s jednog i evo ga na drugom forumu
Evidentirano

Debeli
Glavni Moderator
*

Tko o čemu, kurva o poštenju

« Odgovor #508 na: 23. Kolovoz 2010, 21:12 »

Precednik skupštine...
velikom glavom i brkom...
rešiš ga se s jednog i evo ga na drugom forumu

Ali mora mu se priznati da bar zna koristiti internet,istina ne za to da provjeri da li se klub već tak zove. A i istina je da ovi koji se plačaju iz nekakvog proračuna nemaju kaj delati pa smrde po forumima.

Ti gazda zna da si postal forumaš (i tak par puta) pod radnim vremenom ?
Evidentirano

V A R T E K S   i samo  V A R T E K S
Kapelnik
White Stones 1990
*

« Odgovor #509 na: 23. Kolovoz 2010, 22:32 »

Ja bum ponorel, gore od onog pandura, koji kakti šljaka kod Drka, pa po forumu išće pastuhe s tribine...
Daj nek neko Brezu spoji na internet, nek si pročita kakvi ga debili motaju za plaću...
Ovo je gore nek kad su Turci harali.
« Zadnja izmjena: 23. Kolovoz 2010, 22:35 do Kapelnik » Evidentirano
 Str: 1 ... 32 33 [34] 35 36 37   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM