Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
10. Rujan 2010, 09:19

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 37   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nesposobna uprava 2  (Posjeta: 36312 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Debeli
Glavni Moderator
*

Tko o čemu, kurva o poštenju

« Odgovor #405 na: 13. Ožujak 2010, 21:33 »

Uvjek postoji gore ali i bolje (šalim se), ali trenutno sam se zabavljal sa pregledom derneka na Hertinom stadionu. Još nek neko veli da se švabi neznaju zabavljati.
Evidentirano

V A R T E K S   i samo  V A R T E K S
luka vz
Iskusni Varteksov forumaš

Dani ponosa i slave:Aston Villa 2 Varteks 3

« Odgovor #406 na: 16. Ožujak 2010, 18:55 »

Pogledajte regionalni tjednik stranica 2-3
Iscrpno izvješće o dugovanjima NK Varteksa koje se popelo na 23 milijuna kuna. Popis svih dugovanja prema bankama, igračima, bivšim igračima i dobavljačima. Također je iznesena platna lista za igrače. Tako je Miljenko Mumlek naš najskuplji igrač koji prima mjesečno 22 000,00 kuna bruto. Nisu mi jasne mnoge plaće, među njima Ivan Jolić 21 000,00 kn  kaj?

Kako god, direktor Jukić ima pravo na otpremninu od 300.000,00 kuna, slično je i s direktorima kluba. Pročitajte u svakom slučaju, možda svi podaci nisu točni ali su svakako zanimljivi.
Evidentirano

Bajs
PONOSAN KAJ SAM PRIJATELJ
Udruga prijatelja
*

Trebamo ČUDO....

« Odgovor #407 na: 16. Ožujak 2010, 19:30 »

Nakon dugog posta vratija se i Šime.

Potaknul me članak iz Regionalnog ka o i članak s indexa o propasti KK Crvene Zvezde koja propada jer su se pojedinci vodili privatnim interesima. E pa nadam se da je i sad se javno raskrinkalo sr**e koje  se gomila u našem klubu od vremena nesretne pogibelji Đelaca. Nadam se da je svim dosta i da stvari mogu samo ići na bolje, jer stvarno neznam kaj bi se više trebalo dogoditi da se promeniti trenutna situacija.

Ak ovo medijska pompa i hajka ne promeni nikaj, žao mi je drugari al nek sve ide tam kam i treba.

A kaj se tiče navedenih lista o plaćama i dugovanjama po arbitraži, nemrem reći jer se nezna da su ti podaci točni. Ali vjerojatno je da su tu negder približno. --> komentar: čime Jole služi takvu plaću, Ivančić i Balaja isto tak? Svaka čast i hvala za sve, ali dečki vrijeme vas je pregazilo i ne vredite toliko. I bok.

A ono kaj je jakooo uočljivo u stavkama od arbitraže je, Boga mi, prezime Lesjak! Razmem da Lučić potražuje neke peneze, ipak je bil stup obrane, da Grana, ili neko drugi potražuje neke peneze, ali da Lesjak za 5 tekmi koje je odigral potražuje iznos koji je cca na pol Lučićevog.... E to mi majke mi nije jasno. Ak ja mislim na dobrog Lesjaka, e onda....

Ak je nekakve pravice, nek se odide kam treba, nek se ili preorganizira i posloži ili nek se preore stadion i posade lešnjaki, da mi se ne blati više sveto ime i ne bogate koje kavki mujatori!

Živio ti meni Rođo!
« Zadnja izmjena: 16. Ožujak 2010, 19:31 do Bajs » Evidentirano

navek bumo s TOBOM išli, nikom TEBE nemo dali, jer da TE nam zemeju kak da SRCE bi NAM vkrali....
ws ludbreg

« Odgovor #408 na: 31. Ožujak 2010, 17:49 »

a ni to još nisu svi....http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/krojacima-prijeti-oduzimanje-bodova-zbog-velikog-duga-clanak-119230
Evidentirano
Quisco
NK Varteks forumaš
**

« Odgovor #409 na: 07. Travanj 2010, 20:51 »

da nije sve tak crno kak izgleda nakon današnje utakmice, nego da može biti i crnje, jedna jučerašnja vijest.

jučer su igrane polufinalne utakmice županijskog kupa za kadete i četvrtfinalne utakmice županijskog kupa za juniore.
u kadetskoj kategoriji je jedan polufinalni par bil nedeljanec - varteks, a utakmica je završila 3:0 za nedeljanec.
u juniorskoj kategoriji je jedan četvrtfinalni par bil udarnik (kučan) - varteks, a utakmica je završila 3:0 za udarnik.

razlog?
ni kadetska, ni juniorska ekipa varteksa se nisu pojavile.
a onda se bumo čudili kad na završnom kup turniru nebu varteksa.

svaka čast voditelju škole nogometa i trenerima juniora i kadeta.
mislim ono...
pa nije valjda da navijači očekuju da budu čitali dopise županijskog nogometnog saveza u kojima su navedeni termini odigravanja kup utakmica?
Evidentirano
PILA77

« Odgovor #410 na: 08. Travanj 2010, 19:10 »

da nije sve tak crno kak izgleda nakon današnje utakmice, nego da može biti i crnje, jedna jučerašnja vijest.

jučer su igrane polufinalne utakmice županijskog kupa za kadete i četvrtfinalne utakmice županijskog kupa za juniore.
u kadetskoj kategoriji je jedan polufinalni par bil nedeljanec - varteks, a utakmica je završila 3:0 za nedeljanec.
u juniorskoj kategoriji je jedan četvrtfinalni par bil udarnik (kučan) - varteks, a utakmica je završila 3:0 za udarnik.

razlog?
ni kadetska, ni juniorska ekipa varteksa se nisu pojavile.
a onda se bumo čudili kad na završnom kup turniru nebu varteksa.

svaka čast voditelju škole nogometa i trenerima juniora i kadeta.
mislim ono...
pa nije valjda da navijači očekuju da budu čitali dopise županijskog nogometnog saveza u kojima su navedeni termini odigravanja kup utakmica?
taj jagačić bi štel biti trener prve momčadi,a nemre niti pročitati raspored utakmica i poslati decu na tekmu.Baš me zanima kakve budu sankcije za taj propust snosili odgovorni jer nam s tim ruše i onak poljuljani imiđ ili bu se opet sve zataškalo po starom dobrom varteksovom običaju
Evidentirano

I ŽIVOT SVOJ...
Quisco
NK Varteks forumaš
**

« Odgovor #411 na: 17. Travanj 2010, 09:42 »

rasplet kadetskog kupa:

http://aktualno.hr/novosti/sport/10474_NK+Sloboda+pobjednik+kadetskog+Kupa+ZNS.html

p.s. ovo stavljam zato da, prije nego počnu optužbe, velim kak ja nisam niti pisal tekst, niti poslal podatke/sliku. ko hoće vjerovati dobro, ko neće, opet dobro.  Svetac
p.p.s. nebi se zaklel da prste u ovom tekstu nema jedan, donedavno vrlo aktivni forumaš, vezan poslovno uz ovaj portal.  namigujem
Evidentirano
Kapelnik
White Stones 1990
*

« Odgovor #412 na: 18. Travanj 2010, 11:59 »

Mi ga bumo tužili za Povratak otpisanih! plazim jezik
Evidentirano
ws ludbreg

« Odgovor #413 na: 20. Travanj 2010, 09:27 »

zbog duga 500.000kn Mađariču,Krističu i Lučiču opet prijeti suspenzija,te dolazi u pitanje odigravanje današnje prijateljske utakmice pritiv Radnika iz Sesveta kao i subotnje tekme 1hnl. 
Evidentirano
PILA77

« Odgovor #414 na: 20. Travanj 2010, 11:49 »

opet sve po starom plačem
Evidentirano

I ŽIVOT SVOJ...
Samba
NK Varteks Maniac

VARTEKS VARAŽDIN!!!

« Odgovor #415 na: 20. Travanj 2010, 19:09 »

opet sve po starom plačem

A kaj si očekival?

Uprava VAN!!!
Evidentirano

VOLIM TE VARTEKSE!!!
ws ludbreg

« Odgovor #416 na: 21. Travanj 2010, 08:21 »

dio mogu riješit odmah,al ovi ne pristaju zbog neprofesionalnog odnosa prema njima dok su bili pod ugovorom...svašta
Evidentirano
Risen
I zivot svoj i srecu svu ja ostavit cu VARTEKSU!!!
VŽ City Crew
*

VCC

« Odgovor #417 na: 21. Travanj 2010, 19:29 »

VARTEKS SUSPENDIRAN!!!
Evidentirano

VCC
dedica
Ponos Sjevera
Udruga prijatelja
*

U MOM GRMU LEŽI ZEC

« Odgovor #418 na: 22. Travanj 2010, 08:43 »

Zanima me ko bu sad dal tolke pare za trio rio?
Grad koji je u dugovima?
Država koja je u dugovima?
Zanima me i dal su smanjene nerealno visoke plaće direktora NK Varteks veće od plaće predsjednika RH.
Nekak sam uvjeren da nisu.

PS. Imam dojam da se cijeli HNL malo pomalo spušta na zemlju. Dečki su zarađivali gadnu paru u devedesetima, kada se novac za klubove davao iz javne kase, pa se i došlo do situacije da npr. Črep ima plaću višu od recimo dr. sc. primarijusa-kirurga u Općoj bolnici u Varaždinu.
Evidentirano

IVAN UHOV - BEĆAR NAD BEĆARIMA
ws ludbreg

« Odgovor #419 na: 22. Travanj 2010, 08:51 »

uplatili su ima jučer 350.000kn,ostatak je na čekanju s tim da i kamate idu dalje.
Evidentirano
 Str: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 37   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM