Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
04. Rujan 2010, 23:44

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1] 2 3 ... 42   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Dražen Besek  (Posjeta: 28109 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
slimshady
momma's gon' be alright
Iskusni Varteksov forumaš

I'z bin a long time and the long time coming

« na: 19. Prosinac 2006, 19:39 »

Dražen Besek.Pišite o njemu kakav je bio kaga trenira(Zaglebie ak se nevaram)
Evidentirano

http//                  www.AWSurveys.comHomeMain.cfm?RefID=dinamozg

REGAJTE SE......... namigujem
Yapa
Iskusni Varteksov forumaš

Varteks u srcu !

« Odgovor #1 na: 19. Prosinac 2006, 19:50 »

Ne više, sad je u Dravi Ptuj.. cerekane
Evidentirano

Najdraži moj Varteks jedini za sve na svijetu ja dao te ne bi za ništ!!! baš sam cool          ekipa \\isTok//
mago
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #2 na: 21. Prosinac 2006, 21:35 »

Mislim da više nije niti tam...

Ali kaj se njega tiče, o njem imam samo dobro mišljenje. I pamtim ga po tome kaj smo v njegovom zadnjem mandatu igrali taj famozni i tolko zazivani 4-4-2. Znači da je već onda imal viziju modernog nogometa, samo kaj se našel u Klubu u krivo vrijeme i sukobil se s krivim ljudima.

Ali uvjerem sam da bumo ga jednog dana opet vidli na Varteksovoj klupi!
Evidentirano

1. HNL 2009/10 - Circus World
Dragon
NK Varteks Maniac

« Odgovor #3 na: 22. Prosinac 2006, 23:27 »

Mislim da više nije niti tam...

Ali kaj se njega tiče, o njem imam samo dobro mišljenje. I pamtim ga po tome kaj smo v njegovom zadnjem mandatu igrali taj famozni i tolko zazivani 4-4-2. Znači da je već onda imal viziju modernog nogometa, samo kaj se našel u Klubu u krivo vrijeme i sukobil se s krivim ljudima.

Ali uvjerem sam da bumo ga jednog dana opet vidli na Varteksovoj klupi!

potpisujem u potpunosti! ...fakat covek nije imal srece i bil je tu u krivo vrijeme, al ako prodamo i Dalu, onda bi ja njega uzeo smješak
Evidentirano

Redizajn nove stranice!!!!! smješak  www.viva-band.com
Pix
White Stones 1990
*

Ko te ima,taj te nema

« Odgovor #4 na: 30. Prosinac 2006, 16:37 »

Dala ostaje!

Puno se prica o odlasku igraca.
Kaj ako dalić otiđe,nezadovoljen situacijokm u klubu,sto bi se moglo lako dogoditi?
Evidentirano

I denes mi veli mati: Glej koliki bik si!
Dragon
NK Varteks Maniac

« Odgovor #5 na: 07. Siječanj 2007, 14:26 »

Dal je komentar bas u novinama, Varteks mozda cak i previse kombinira mladi-stari, u ovome roku. Vidi se da se oce nekaj i napraviti iz kluba, ali ne treba pretjerivati! ...dosta nam je u svakoj liniji po jedan iskusan igrac i dosta... inace se oduzima mladima sloboda razvijanja.
Evidentirano

Robert
Gost
« Odgovor #6 na: 07. Siječanj 2007, 18:05 »

Dal je komentar bas u novinama, Varteks mozda cak i previse kombinira mladi-stari, u ovome roku. Vidi se da se oce nekaj i napraviti iz kluba, ali ne treba pretjerivati! ...dosta nam je u svakoj liniji po jedan iskusan igrac i dosta... inace se oduzima mladima sloboda razvijanja.

Slažem se do nekle s ovom konstatacijom, no mislim da bi bilo daleko bolje
da imamo samo iskusne i provjerene igrače kod nas, a neka drugi razvijaju igrače i prodaju nama,
jel jedino je tako moguče biti prvi, ili drugi, što se i vidi po klubovima koji zauzimaju ta mjesta kako
kod nas ali tako i vani.
Evidentirano
Samba
NK Varteks Maniac

VARTEKS VARAŽDIN!!!

« Odgovor #7 na: 08. Siječanj 2007, 10:53 »

Slažem se do nekle s ovom konstatacijom, no mislim da bi bilo daleko bolje
da imamo samo iskusne i provjerene igrače kod nas, a neka drugi razvijaju igrače i prodaju nama,
jel jedino je tako moguče biti prvi, ili drugi, što se i vidi po klubovima koji zauzimaju ta mjesta kako
kod nas ali tako i vani.

Mislim da je tema Besek, a ne igrači! Oops!
Besek je bil prekilav i premalo agresivan trener. S njim je Varteks igral toplo - hladno, jednu utakmicu dobije, dvije izgubi i to na način da igrači nisu nit trčali, niti se borili, primadone došle i prošetale terenom. Beseka ne želim više nikad natrag! Nemoj!
Evidentirano

VOLIM TE VARTEKSE!!!
Dragon
NK Varteks Maniac

« Odgovor #8 na: 08. Siječanj 2007, 18:50 »

Besek je bil prekilav i premalo agresivan trener. S njim je Varteks igral toplo - hladno, jednu utakmicu dobije, dvije izgubi i to na način da igrači nisu nit trčali, niti se borili, primadone došle i prošetale terenom. Beseka ne želim više nikad natrag! Nemoj!

Nemoj! ali tu smo spominjali Besekovu izjavu o igracima, pa tu nema nikakvog Oops!

Vodil je klub po meni kak su mu i drugi rekli (tipa Kuze -> Mamic), tak da po meni nebi ni dobil priliku u Poljskoj, al budemo vidli sve skupa kak bude situacija s Dalom, nadam se da ne bude jos dugo otisel, ali kad bi biral ko bi bil poslije Dale, onda sam za Beseka! ...domace je domace! Pobjeda
Evidentirano

Robert
Gost
« Odgovor #9 na: 08. Siječanj 2007, 19:04 »

Prije nego odgovoriš na ikoji posto možda bi bilo dobro da pročitaš
šta se uopče tu raspravlja!!! A ne samo pisati bezveze, pa ako si pročitao postove
prije možda si primjetio ako si tako pametan kao što se praviš da se ovdje raspravljalo o igračima, a
ne samo konkretno o Beseku, a i sam si u svome postu spominjao igrače!, da baš zanimljivo kako bi čovijek
uopče mogao doči do spominjanja igrača kada se priča o Beseku, pa kome ti pamet soliš,
izgleda samo sebi!!! Stoga nemoj mi stavljati te svoje "ops" i slično!!!, i prati za promijenu o čemu se priča, ako si u stanju,
ako ne onda nemoj ni komentirati ništa!!!

A što se tiče trenera, nadam se da Dala neče još dugo otiči i da čemo
ga još dugo imati prilike gledati kao trenera Varteksa, a kada jednom stvarno ode, pa ajde nije
Besek loš, ali šta je znam netreba trčati pred rudo, jasno treba uvijek imati unaprijed opcije, tko zna možda
nam tada dođe netko možda bolji smješak tko zna šta če se desiti do tada...
« Zadnja izmjena: 08. Siječanj 2007, 19:13 do Robert » Evidentirano
miki
Mladi član
*

« Odgovor #10 na: 10. Svibanj 2007, 12:22 »

BESEK JE DVA PUT BIO TRENER I DVAPUT DOBIO OTKAZ
Evidentirano
Quisco
Gost
« Odgovor #11 na: 10. Svibanj 2007, 12:32 »

BESEK JE DVA PUT BIO TRENER I DVAPUT DOBIO OTKAZ
dečec. lepo od tebe kaj si se odlučil pridružiti nam i reći svoje mišljenje.
ali nije lepo od tebe kaj stalno vičeš na nas. daj si isključi taj caps lock konačno
Evidentirano
miki
Mladi član
*

« Odgovor #12 na: 10. Svibanj 2007, 12:47 »

oprosti ak sam kog uvrijedio,nisam htio,samo pokusavam reci nesto s argumentima,.
Evidentirano
Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #13 na: 10. Svibanj 2007, 13:14 »

oprosti ak sam kog uvrijedio,nisam htio,samo pokusavam reci nesto s argumentima,.

Oprosti, evo ti argumenata...

Besek je afirmirao Safarica (17 godina prva utakmica), Sklepica, Kristica, Sabolckog, Rezica, dao sansu Vitkovicu, OBadicu, Tukseru...
kasnije i Mujanovica i Benka, uzdigao Hrmana do najvisih trenutaka karijere (A reprezentacije), Mumlek nikad nije igrao tako dobro kao kod njega (2002/03), a cak i Karic prije nego su pocela "sranja". Kod njega su vratari branili savrseno, Madjaric, Rumbak...
Usao u finale kupa...kao trener pocetnik...
Stigao do cetvrtfinala KPK (koliko god to nije kao Kup Uefa, ali Varteks je prezimio u Europi)
Osvojio najvise bodova u povijesti kluba 2002/03 (mislim 57), a pritom je konkurencija bila malo jaca nego danas, Dinamo s Olicem, Balabanom...Hajduk s Racunicom i drustvom...Zagreb, jaci Osijek, Rijeka s Ivancicem, Milinovicem, Mijatovicem...

Da, te sezone smo igrali fantasticno 4-4-2 u liniji...tada medju prvima...

A I OVA GENERACIJA 1985. je prvi put zaigrala kod Beseka, s nepunim 18 godina...Vukman, Plantic, Golik, Novinic...
Zajedno s Dalicem je osmislio koncept "oslonca na mlade snage"...ali mu tada nije "precednistvo" kluba dalo...oni su jos godinu i pol dana "trpjeli" Karica i drustvo...

Otkaz?
Dvaput su ga sbiiiipali ljudi iz Uprave kluba...nije kriv niti milimetra...uz IVankovica i sada DAlica, nas najveci trener u posljednjih 15 godina...nitko nije afirmirao toliko igraca...a to je najznacajnije...

Jel moram dalje?
Evidentirano
miki
Mladi član
*

« Odgovor #14 na: 10. Svibanj 2007, 13:21 »

Sve to stoji,al zar Dalic nije napravio isto tako puno,a on je danas trener i ne vidim zasto bi ga se mjenjalo.,ako ipak ode onda je najbolje da trener bude toplak,besek il netko nas neg neki dalmosi,pijanci kranjcari i takvi dotepenci.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 42   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM