Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
08. Rujan 2010, 03:34

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: mediji o NK Varteks  (Posjeta: 30775 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tonyma
Iskusni Varteksov forumaš

« Odgovor #345 na: 14. Ožujak 2010, 04:58 »

No, na koji način medicina može pomoći klubu koji je u milijunskim dugovima? Mislim, to je kao da kirurg operaciju slijepog crijeva izvodi kroz otvor na guzici, a ne rezanjem na trbušnoj šupljini.

Neznaš Gogo da u moju "butigi" nema vulgarnosti. Riječ guzica zvući izazovno ili nesnošljivo, kako komu., pa ne želim da se meni u odgovoru  na post razglaba o anatomiji (žensko tijelo već može) Osim toga bolje zvuči kazati guzni koš, kao ono prsni koš.  namigujem
Kako može medicina pomoći klubu da sanira velika dugovanja? Vrlo lako! Treba medicinu znati primijeniti.
Prije svega moram podsjetiti, da je živi organizam biokemijska tvornica, koja radi permanentno 24 sata. Različitim intenzitetom za vrijeme odmora, spavanja ili intenzivnog fizičkog naprezanja, kojom prilikom stvara pokretačku fizičku i umnu energiju, a kao nusprodukt ostaje za eliminaciju iz organizma biološki otpad. I taj otpad remeti normalno funkcioniranje organa, koje se ipoljava na razne načine.  Jedan od njih je pojava umora. Umorom se smanji intenzitet aktivnosti. motiv slabi. efikasnost rada je umanjena. Sve ovo nabrojeno može se vidjeti i gledajući TV potkrijepljeno izjavama trenera ili aktera natjecanja.
Da se vratim na pitanje, kako medicina može sanirati klupska dugovanja. Evo ovako...! Uzmimo bilo kojeg sportaša za
primjer., koji je u dobroj formi, trener i publika super zadovoljni. Došlo je vrijeme loše forme. Bez analize uzroka padu kvalitete igre trener mu opali takav trening da mu se čak i zdravlje pogoršalo. Riješili su se njega ekspresno. I njegova sreća, došao je u klub i pregledan je temeljito i otkrili su, znaš što... anemiju zbog nedostatka željeza.tako da organizam nije mogao dobiti potrebnu količinu kisika, pa je nastupila akcija štednje na način da sportaš nije igrao kao prije pojave anemije. Nakon izlječenja vratila se igraču snaga a s njom i forma,pa je cijena na tržištu porasla. Umjesto stotinjak tisuća E. bio je vrijedan nekoliko mil. E.
Neznan Gogo, da li ti nešto vrijedi ovaj primjer, kao odgovor na tvoje pitanje. U svakom slučaju ,koristeći znanost u rješavanju problema možeš lakše postići odgovarajući cilj. Dakle, znanost i sport treba sjediniti, ako se želi dobar rezultat, povoljna financijska sredstva i mir u kući.
Pametnijim postajem kad s pametnijim razgovaram. Takvoj mogućnosti sam uvijek zahvalan.
P.S.Ispričava se zbog dužine teksta!  smješak

Evidentirano
Yapa

Varteks u srcu !

« Odgovor #346 na: 15. Ožujak 2010, 21:04 »

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/toplak-novi-trener-varteksa-clanak-111296

Sretno mu bilo..

A sad hoću pivo...
Evidentirano

Najdraži moj Varteks jedini za sve na svijetu ja dao te ne bi za ništ!!! baš sam cool          ekipa \\isTok//
Veccinho
petokolonaš
Glavni Moderator
*

« Odgovor #347 na: 15. Ožujak 2010, 21:28 »

Da citiram jednog dragog kolegu sa foruma:

Citat:
"O Čudotvorna Gospe Sinjska samo nas ti možeš spasiti"
Evidentirano

Me transmitte sursum, Caledoni!!!!
Aykula
Vunbacitelj
Glavni Moderator
*

« Odgovor #348 na: 15. Ožujak 2010, 23:23 »

Hehehehehe danas je bilo na presici zanimljivo. Ko je ipak to skoro dobil po njonji? Pitam se, pitam  kolutam očima kolutam očima

http://www.sportnet.hr/vijesti/393567/nogomet-1-hnl/varteks-ima-novog-trenera
Evidentirano

Samba
NK Varteks Maniac

VARTEKS VARAŽDIN!!!

« Odgovor #349 na: 16. Ožujak 2010, 23:11 »

Ako ste danas čitali Regionalni, mogli ste se uvjeriti kakvo se sve smeće nakupilo u klubu. Varteks je postao mjesto za legalno ili možda i ne uhljebljivanje smeća s ogromnim plaćama i otpremninama... plaćati otpremninu za ukupni staž.... može li to uopće biti zakonito? Ima na forumu par pravnika pa nek kažu što misle...
S druge strane sad su mi se Horvat i Jukić do kraja krajeva zgadili... Kak ih izbaciti iz kluba?kaj?kaj?kaj?

Situacija je odvratna... jasno je i dečecu u prvom razredu da ova ekipa ne može povući potez(e) koji bi barem ustabilili klub, a kamo li ga spasili...
U mojim očima klub može spasiti samo jedna jedina osoba... ali opet iza nje trebaju stati ama baš svi pravi navijači i barem simpatizeri Varteksa. Ne dogodi li se ogromna promjena (čitaj ČISTKA, ali čistka svih funkcionera - baš svih) Varteks je gotov!

Najrađe bih opsovao...
« Zadnja izmjena: 16. Ožujak 2010, 23:13 do Samba » Evidentirano

VOLIM TE VARTEKSE!!!
Ed_de_Goey
Ozbiljni Varteksov forumaš

JUNAK DE GOEY!!!

« Odgovor #350 na: 17. Ožujak 2010, 00:23 »

Ako ste danas čitali Regionalni, mogli ste se uvjeriti kakvo se sve smeće nakupilo u klubu. Varteks je postao mjesto za legalno ili možda i ne uhljebljivanje smeća s ogromnim plaćama i otpremninama... plaćati otpremninu za ukupni staž.... može li to uopće biti zakonito? Ima na forumu par pravnika pa nek kažu što misle...
S druge strane sad su mi se Horvat i Jukić do kraja krajeva zgadili... Kak ih izbaciti iz kluba?kaj?kaj?kaj?

Situacija je odvratna... jasno je i dečecu u prvom razredu da ova ekipa ne može povući potez(e) koji bi barem ustabilili klub, a kamo li ga spasili...
U mojim očima klub može spasiti samo jedna jedina osoba... ali opet iza nje trebaju stati ama baš svi pravi navijači i barem simpatizeri Varteksa. Ne dogodi li se ogromna promjena (čitaj ČISTKA, ali čistka svih funkcionera - baš svih) Varteks je gotov!

Najrađe bih opsovao...

moram se složiti s tobom... već sad smo u jako velkom dreku, opće neću znati kolko nisko još moremo potonuti... plačem
Evidentirano

Drc
VŽ City Crew
*

Prozvan neprijateljem

« Odgovor #351 na: 17. Ožujak 2010, 17:05 »

ja sam isto jedan od onih koji je nakon texta u Regionalnom rekel - wtf ...

Necu prevec ulaziti u sve te spike kaj se tice direktora i njegove place/otpremnine,jer je sve vec receno,a i ocito je da tu puno toga ne stima...
Vise me recimo brinu oni ugovori...pa krenimo....

1. Who D fak is Dario Suntesic ,i zakaj on prima vise od 5000 mjesecno kaj?
2. Zakaj Adam Susac ima ugovor od 2007. godine ako je onda imal nepunih 17 godina i niko nikada nije cul za njega,a kamoli da je dobil priliku igrati...
3.Zakaj svi ti "novi" deckici imaju placu od 8000 kn,i zakaj su im date tolke place u vrijeme kad smo u financijskoj krizi kaj?
4. Balajic ima 2 . najbolji ugovor u Varteksu,ima 40 godina i ne igra vise od 5 minut po natjecateljskoj utakmici
5. Nije niti cudno kaj je mujanovic otisel ak je igral za 10 000 kn,bil je 2. najbolji igrac a dobival je placu u razini frlje,lesjaka i vuka

6. Zakaj ima Ceker placu u razini glavice,conjaka,simeka, a za klub je pokazal i pozrtvovnost i vjernost,i nikad se nije zalil na nist.Cudno kak i njemu nije dosad sve vec dopizdilo pa je otisel...
Evidentirano

Jedino Varteks !
isTok vž
Mladi član
*

« Odgovor #352 na: 17. Ožujak 2010, 17:45 »

ja sam isto jedan od onih koji je nakon texta u Regionalnom rekel - wtf ...

Necu prevec ulaziti u sve te spike kaj se tice direktora i njegove place/otpremnine,jer je sve vec receno,a i ocito je da tu puno toga ne stima...
Vise me recimo brinu oni ugovori...pa krenimo....

1. Who D fak is Dario Suntesic ,i zakaj on prima vise od 5000 mjesecno kaj?
2. Zakaj Adam Susac ima ugovor od 2007. godine ako je onda imal nepunih 17 godina i niko nikada nije cul za njega,a kamoli da je dobil priliku igrati...
3.Zakaj svi ti "novi" deckici imaju placu od 8000 kn,i zakaj su im date tolke place u vrijeme kad smo u financijskoj krizi kaj?
4. Balajic ima 2 . najbolji ugovor u Varteksu,ima 40 godina i ne igra vise od 5 minut po natjecateljskoj utakmici
5. Nije niti cudno kaj je mujanovic otisel ak je igral za 10 000 kn,bil je 2. najbolji igrac a dobival je placu u razini frlje,lesjaka i vuka

6. Zakaj ima Ceker placu u razini glavice,conjaka,simeka, a za klub je pokazal i pozrtvovnost i vjernost,i nikad se nije zalil na nist.Cudno kak i njemu nije dosad sve vec dopizdilo pa je otisel...

njemu se ugovor ističe na kraju ove godine pa bu vjerojatno onda otišel, ako i ne prije
Evidentirano
beranek
NK Varteks Maniac

« Odgovor #353 na: 17. Ožujak 2010, 21:49 »

2. Prvo, Sušac je rođen 20.05.1989. godine, znači da je imal punih 18. Drugo, bil je standardni u-17 i u-19 reprezentativac (http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=statistike&repka=U&id=37468), baš da niko nije čul za njega i nije točno. Normalno da je dobil ugovor. Posle se ozlijedil, pa posudba, stagnacija, nije se nametnul trenerima, posebno ga Besek nije šmekal..

3. Talenti 2008. godine su potpisivali na 5 i pol hiljade, a 2009. godine na 8. To se da skužiti brzinskim pregledom iznosa i godine ugovora. U trenutku potpisivanja se nije znalo koji bu od njih napredoval brže i ustalil se u prvoj, a koji sporije. Uostalom trener je odlučival o tome (valjda) po kvaliteti, a ne po visini ugovora.

No daleko od toga da nema nelogičnosti iz sadašnje perspektive gledano, Radiček, Balajić, Bešenić, Ivančić, Brlečić, Jolić, G. Vuk imaju dosta visoke, a Mujanović, Šimek i Brezovec niske naknade prema njihovom doprinosu na travnjaku.

Oko toga da su 8000 hiljada bruto "tolke plaće" bi se isto dalo, pa makar bila kriza. Najprije bar dve i pol hiljade su mjesečno doprinosi, a i svi zaboravljamo da su ipak to dečki koji su do prve ekipe došli u konkurenciji bar stotinjak njihovih vršnjaka nogometaša i izdvojili se kvalitetom. To ih, bar u svom fahu, stavlja u rang onih koji su, recimo, završili faks u nekoj struci. Kvaliteta (kakva-takva; u našim uvjetima i okvirima) se plaća, svako more delati u kladionici, dvoriti zidare i pometati cestu (bez namjere da podcjenjujem te poslove), ali nebre svako igrati prvu ligu. plačem
Evidentirano
Grizzly
Udruga prijatelja
*

« Odgovor #354 na: 18. Ožujak 2010, 09:29 »

2. Prvo, Sušac je rođen 20.05.1989. godine, znači da je imal punih 18. Drugo, bil je standardni u-17 i u-19 reprezentativac (http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=statistike&repka=U&id=37468), baš da niko nije čul za njega i nije točno. Normalno da je dobil ugovor. Posle se ozlijedil, pa posudba, stagnacija, nije se nametnul trenerima, posebno ga Besek nije šmekal..

3. Talenti 2008. godine su potpisivali na 5 i pol hiljade, a 2009. godine na 8. To se da skužiti brzinskim pregledom iznosa i godine ugovora. U trenutku potpisivanja se nije znalo koji bu od njih napredoval brže i ustalil se u prvoj, a koji sporije. Uostalom trener je odlučival o tome (valjda) po kvaliteti, a ne po visini ugovora.

No daleko od toga da nema nelogičnosti iz sadašnje perspektive gledano, Radiček, Balajić, Bešenić, Ivančić, Brlečić, Jolić, G. Vuk imaju dosta visoke, a Mujanović, Šimek i Brezovec niske naknade prema njihovom doprinosu na travnjaku.

Oko toga da su 8000 hiljada bruto "tolke plaće" bi se isto dalo, pa makar bila kriza. Najprije bar dve i pol hiljade su mjesečno doprinosi, a i svi zaboravljamo da su ipak to dečki koji su do prve ekipe došli u konkurenciji bar stotinjak njihovih vršnjaka nogometaša i izdvojili se kvalitetom. To ih, bar u svom fahu, stavlja u rang onih koji su, recimo, završili faks u nekoj struci. Kvaliteta (kakva-takva; u našim uvjetima i okvirima) se plaća, svako more delati u kladionici, dvoriti zidare i pometati cestu (bez namjere da podcjenjujem te poslove), ali nebre svako igrati prvu ligu. plačem

2. Nebi rekel da ga Besek nije šmekal, kao što je uostalom glupo tvrdit da nije šmekal nikog tko je završil na posudbi. Zapravo, tih godinu dana posudbe i kontinuirane igre u seniorskoj momčadi su ga i dovele nazad u Varteks. Ne zaboravimo da je i danas nezaobilazni Tkalčić  godinu dana proveo na posudbi.
Uostalom, Sušac je potpisal ugovor uz Besekov blagoslov.

Netko završava "visoko" i "više" školovanje od 18 pa do 22,24,26 godine. Netko se dodatno usavršava i nakon toga. I njemu nitko ne spotiče plaću od 8, 10 ili 12 tisuća.
A ovi momci su se školovali od 7,8 pa do 18 godine na vrlo visokoj nogometnoj ustanovi. I njima se spotiče da nisu zaslužili 8 tisuća brutto. E, pa da se itko od "pametnjakovića" koji tako tvrde ikad bavio profesionalnim sportom, onda nebi podcjenjivao njihovo odricanje svih tih godina.
Evidentirano
Superman
NK Varteks Ovisnik

BRIXTON UNITED

« Odgovor #355 na: 18. Ožujak 2010, 10:21 »

A ako ste danas čitali Sportske Novosti mogli ste i još uvjek možete pročitati jednu od
najljepših priča o Varteksu.
Riječ je o 11-oj godišnjici četvrtfinala kupa kupova.
O utakmicama protiv Herenvena i Mallorce. O pokojnom Đelacu i ostalim junacima
Evidentirano

beranek
NK Varteks Maniac

« Odgovor #356 na: 18. Ožujak 2010, 17:51 »

Nebi rekel da ga Besek nije šmekal, kao što je uostalom glupo tvrdit da nije šmekal nikog tko je završil na posudbi. Zapravo, tih godinu dana posudbe i kontinuirane igre u seniorskoj momčadi su ga i dovele nazad u Varteks. Ne zaboravimo da je i danas nezaobilazni Tkalčić  godinu dana proveo na posudbi.
Uostalom, Sušac je potpisal ugovor uz Besekov blagoslov.

Ja govorim o početku ove sezone (09/10.) kad se vrnul sa posudbe, a klub su napustili halfovi Vukman i Lučić, pa i Melnjak koji je igral na levoj strani obrane. Ostali smo na veteranima Ivančiću i Balajiću, upitno motiviranom i ozlijeđenom Prahiću,te Punčecu i Škvorcu koji su startali sa otprilike istih pozicija kao Sušac. Činjenica je da je, iako smo ostali jako tanki u obrani, skupa sa Bešenićem, Lesjakom i Frljužecom bil predviđen za Slobodu, kaj je odbil. Tak da ostajem pri tome da ga Besek nije šmekal, ali nebi se usudil tvrditi zasluženo ili ne.
Uglavnom čim se promjenil trener, umjesto odlaska iz kluba vraćen je u krug prve momčadi.
Evidentirano
kobza
BRONX ZIVI VJECNO!!!!!!
NK Varteks Ovisnik

ZAR SAM POGRIJESIO KAD SAM SE SMIJAO!?

« Odgovor #357 na: 19. Ožujak 2010, 11:38 »

dario suntesis je prerspektivan stoper generacije 91. koji su bili prvaci hrvatske,nazalost njega je ozljeda koljenja sprecila da napreduje kak treba pa bude tek malo kasnije dosel do prve ekipe...
adam susec je jakoooo perspektivan stoper bil i 2007 godine je na wembleyu engleske mlade zvijezde u đep stavljal...ali se izgubil jer je moral na posudbu u slobodu radi tudih interesa...
Evidentirano
Drc
VŽ City Crew
*

Prozvan neprijateljem

« Odgovor #358 na: 19. Ožujak 2010, 16:57 »

da je sušac tak dobar kak velis,nikad nebi ni doslo do toga da mora na posudbu...
Evidentirano

Jedino Varteks !
ws ludbreg

« Odgovor #359 na: 19. Ožujak 2010, 18:00 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyApEkukFxRvXEQfR&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano
 Str: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM