Službeni forum NK Varteks, Varaždin
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
05. Rujan 2010, 00:06

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 ... 9 10 [11]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Odlazak stare i dolazak nove Uprave  (Posjeta: 6973 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
spalicius
20.07.2001. - 20.07.2008.
Udruga prijatelja
*

Varteks će jednog dana igrati Ligu prvaka!

« Odgovor #150 na: 16. Travanj 2009, 19:15 »

tak je,treba raditi i pokrenuti stvari,na stadionu ima mjesta za reklame kolko očeš,na dresu isto tak

ja se uopće nebi bunil da nam se stadion zove STADION FARMAL
Evidentirano

VARTEKS ĆE IGRATI U LIGI PRVAKA!
Debeli
Glavni Moderator
*

Tko o čemu, kurva o poštenju

« Odgovor #151 na: 16. Travanj 2009, 21:18 »

E sad bi ludbrežanci mogli doći u obzir za onih 1,5 mil.kn i umjesto čempresa na sjeveru nek si razapnu ogromni pano (otprilike 50 m širine i 5 m visine)sa svojim Farmalom.
Ajde da vidimo našeg "mamića" Pučeka kak bude natezal lovu. Ostali su tak i tak samo političari.  DA!
Evidentirano

V A R T E K S   i samo  V A R T E K S
luka vz
Iskusni Varteksov forumaš

Dani ponosa i slave:Aston Villa 2 Varteks 3

« Odgovor #152 na: 16. Travanj 2009, 23:02 »

Ajde da vidimo našeg "mamića" Pučeka kak bude natezal lovu. Ostali su tak i tak samo političari.  DA!

E to se traži. Nek je i lopov ali samo da "priskrbi" nešto love.  cerekane
Šalu na stranu. Klub sad ima političara koliko hoce. Sad treba nekog stručnjaka iz područja marketinga ili Mamića no.2
Evidentirano

Leopold
NK Varteks Maniac

« Odgovor #153 na: 17. Travanj 2009, 07:02 »

E sad bi ludbrežanci mogli doći u obzir za onih 1,5 mil.kn i umjesto čempresa na sjeveru nek si razapnu ogromni pano (otprilike 50 m širine i 5 m visine)sa svojim Farmalom.

Bojim se da je Farmal gotova prica...i da tu vise nitko ne pomogne...no bumo vidli...
Evidentirano
marek666
Ozbiljni Varteksov forumaš

Shut the fuck up and train...

« Odgovor #154 na: 17. Travanj 2009, 11:01 »

za nas (mene) neupućenije...who d fuck is romano puček?

p.s. "Horvat je istaknuo da je sa vodstvom Udruge navijača White Stones već dogovorena i prva konkretna akcija. "

akcija?

Romano Puček je  muž od starije kćeri tate Lončara, prije je živel na Banfici i prezival se po starom Đorđević (tata bio oficir JNA), ali je onda uzel majčino prezime ( neznam zakaj... kolutam očima kolutam očima)
Inače je bil sasvim solidan nogometaš, a koliki je gospodarstvenik ne znam, znam samo da tamo u Auto  Lončaru ipak sve konce još uvijek vuče stari Lončar.
Mislim da je on u Varteksu samo da donese novce, kaj i nije tak loše....
Evidentirano

YOU`LL NEVER WALK ALONE...
Ces
Ozbiljni Varteksov forumaš

NK VARTEKS Varaždin

« Odgovor #155 na: 17. Travanj 2009, 11:15 »

Moreju zlobnici pričati kaj hoćeju, ali Đoko je prije svega dobar sportaš, voli Varteks, a to kaj se uvalil u uspješnu familiju samo dokazuje da je i dobar biznismen  cerekane. Šalu na stranu, lako se uvaliti bogatom tastu i sjesti u kožnu fotelju, ali da nezna poslovati odavno bi izletel iz te fotelje, zato... Trebamo mu dati šansu da se dokaže, jer sa svojim profilom i poznanstvima je idealan za ovu poziciju i može Varteksu donesti samo dobro.
Evidentirano

Od 1918.g. do danas, pod imenom TIVAR pa zatim VARTEKS d.d., tvornica je prehranila i bila drugi dom desecima tisuća Varaždinaca. Danas u vrijeme krize i procvata sebičnog profiterstva, gradskim dužnosnicima zapelo je za oko atraktivno zemljište, te je sve pod imenom VARTEKS postalo neizdrživ teret.
Mesud Duraković
provokator
White Stones 1990
*

Varaždin City Crew

« Odgovor #156 na: 17. Travanj 2009, 17:48 »

evo i mene napokon na plaži.pozdra svima,pogotovo Đorđeviću i ostalim članovima komisije.btw. i ja se javljam za člana neke.možda da i Mašić vodi koju...
pa pa ljudovi....
Evidentirano

madniks
Novi član

« Odgovor #157 na: 18. Travanj 2009, 12:39 »

svi se nadamo da bu ova promjena urodila plodom,stoga za sad imaju moju podršku.ali da se razmemo,kad je varteks u pitanju,mislim da nitko od nas nebu trpil daljnju stagnaciju i da nova ekipa ak ne zasuče rukave nebu imala baš puno kredita pri nama.zato,pljunimo u šake i na posel,jer kak bi stari pajdo kinez rekel,nije istina da pare ne rastu na drveću,samo treba imati m**a se popenjati na drvo i pobrati lovu....
Evidentirano

nemoj mi po varteksu jer ću te....
 Str: 1 ... 9 10 [11]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Službeni forum NK Varteks, Varaždin | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Hosting: Technoizlog | Powered by: ORION Web Team
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM