Drc
VŽ City Crew
Prozvan neprijateljem
|
 |
« Odgovor #15 na: 16. Prosinac 2006, 19:43 » |
|
Jeeee...al onda elita s zapada nebu imala dobar pogleda na njih (mislim na elitu s zapada-sredina-loza )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jedino Varteks !
|
|
|
|
petr@
Gost
|
 |
« Odgovor #16 na: 17. Prosinac 2006, 15:57 » |
|
Jeeee...al onda elita s zapada nebu imala dobar pogleda na njih (mislim na elitu s zapada-sredina-loza )
e da sam ja stonesica....fućkaš elitu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zicera
Mladi član
I zivot svoj i srecu svu ja ostavit cu varteksu...
|
 |
« Odgovor #17 na: 18. Prosinac 2006, 19:11 » |
|
e da mi je samo jednom vidjet te stonesice! bil sam kad god sam doma na tekmi i nikad ih nisam videl! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kvazi_strucnjak
|
 |
« Odgovor #18 na: 18. Prosinac 2006, 23:18 » |
|
btw gospodicna stonesica.. zakaj vi nemate svoje profile na ovom sajtu, ko npr nogometasi?  pogledajte malo kak to rade cheerleadersice u NBA-u recimo...  nekak mi se cini da vam svaku utakmicu nastupa neka "druga postava", a to i nije neka fora..... :-)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Klub posluje sasvim uredno - smanjen je dug Kluba samim čime je stabilizirana situacija u prošloj sezoni vezana uz plasman...
|
|
|
Kuki
Kmečavac
White Stones član
Kme
|
 |
« Odgovor #19 na: 22. Prosinac 2006, 20:06 » |
|
btw gospodicna stonesica.. zakaj vi nemate svoje profile na ovom sajtu, ko npr nogometasi?  pogledajte malo kak to rade cheerleadersice u NBA-u recimo...  nekak mi se cini da vam svaku utakmicu nastupa neka "druga postava", a to i nije neka fora..... :-) Zake nemaju galeriju svojih slika?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I Kaj ve?
|
|
|
|
Samba
|
 |
« Odgovor #20 na: 03. Ožujak 2007, 20:07 » |
|
Želim danas Stonesicama čestitati na nastupu, po onakvoj kiši, cure svaka vam čast. Simpatično mi je bilo i vaše simbolično pojavljivanje na jugu... od danas ste mi puno draže! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VOLIM TE VARTEKSE!!!
|
|
|
|
ONA
Gost
|
 |
« Odgovor #21 na: 04. Ožujak 2007, 18:43 » |
|
hvala lijepo na čestitkama u moje i u ime svih cura.mi smo sa zadovoljstvom istrčale van i s guštom otplesale.nadam se da je dobro izgledalo? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ja
Gost
|
 |
« Odgovor #22 na: 05. Ožujak 2007, 10:21 » |
|
Vidim da pitate za galeriju slika, eto i na tome radimo, i od sljedeceg tjedna moci cete vidjeti cijelu postavu stonesica. Od zasebnih slika, do slika cijelog tima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Superman
|
 |
« Odgovor #23 na: 05. Ožujak 2007, 10:41 » |
|
TO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Samba
|
 |
« Odgovor #24 na: 05. Ožujak 2007, 13:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VOLIM TE VARTEKSE!!!
|
|
|
Herkul
Mladi član
|
 |
« Odgovor #25 na: 13. Ožujak 2007, 15:20 » |
|
Ima nekoliko dobrih stonesica, ja se ne bi bunil da me uhvati ona mala s kovrčavom kosom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kvazi_strucnjak
|
 |
« Odgovor #26 na: 13. Ožujak 2007, 16:06 » |
|
Vidim da pitate za galeriju slika, eto i na tome radimo, i od sljedeceg tjedna moci cete vidjeti cijelu postavu stonesica. Od zasebnih slika, do slika cijelog tima... ak vam treba pomoc za upotpuniti galeriju, ja imam neke fotke stare nekaj manje od godinu dana pa vam posaljem ak hocete. nije ova postava, al stonesice su stonesice, ne? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Klub posluje sasvim uredno - smanjen je dug Kluba samim čime je stabilizirana situacija u prošloj sezoni vezana uz plasman...
|
|
|
|
Ja
Gost
|
 |
« Odgovor #27 na: 13. Ožujak 2007, 17:14 » |
|
Lijepo od tebe premda ja imam jako puno slika, a i samo novije slike idu na net posto smo imale fotografiranje posebno za net... Ali daj ti to nama posalji mozda nam padne kakva nova ideja...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kneging6
Gost
|
 |
« Odgovor #28 na: 13. Ožujak 2007, 18:45 » |
|
... posto smo imale fotografiranje posebno za net...
ajde pusti mala priče. daj konačno te slike van, da ih vidimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Drc
VŽ City Crew